Vlees groothandel

Groothandel Albatros is een vleesgroothandel met ruim 30 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor vers vlees, vis, gevogelte, voorverpakte vleeswaren en houdbaar vlees. Als groothandel leveren wij enkel aan bedrijven, instellingen en verenigingen. Onze klanten verkopen onze producten vervolgens aan de consument. Bij Groothandel Albatros staan goede klantrelaties en flexibiliteit hoog in het vaandel. Als groothandel denken wij graag met u mee en zetten wij graag een stap extra om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u vers vlees en vleeswaren bestellen bij een vlees groothandel? Dan bent u bij Albatros aan het juiste adres.

Albatros is een vleesgroothandel voor het MKB en wederverkopers met een uitgebreid assortiment vlees, vleeswaren en gevolgelte

Uitgebreid assortiment vlees, vleeswaren en kip

Albatros is een ervaren groothandel in vlees en vleeswaren. Onze ruime, complete assortiment bevat vers vlees en gevogelte, vleeswaren, halal vlees en houdbaar vlees. Al het vlees in ons assortiment voldoet aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en is in verschillende handige porties verkrijgbaar. Heeft u vragen over onze diensten of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Het vlees van groothandel Albatros

Bent u op zoek naar een groothandel waar u vers vlees van hoge kwaliteit kunt bestellen? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Het ruime assortiment van vleesgroothandel Albatros bevat allerlei soorten vlees. Zo kunt u bij ons terecht voor vers vlees, zoals gehakt, rundvlees en varkensvlees, maar kunnen wij ook houdbaar vlees leveren, zoals knakworstjes en kant-en-klare gehaktballetjes. Al het verse vlees in onze groothandel is in verschillende handige porties verkrijgbaar. Zo kunt u altijd voldoen aan de vraag binnen uw eigen bedrijf en wordt voedselverspilling teruggedrongen.

Heerlijk vers vlees van hoge kwaliteit bestelt u bij de groothandel vlees

Vleeswaren

Bent u eigenaar van een campingwinkel, dorpssupermarkt, bedrijfswinkel of tankstation en bent u op zoek naar een adres waar u tegen een scherpe prijs vleeswaren in kunt kopen? Ook dan bent u bij Albatros groothandel in vleeswaren aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat diverse soorten vleeswaren en producten die op de vleeswarenafdeling te vinden zijn, zoals kaas en salades. Onze vleeswaren zijn voorverpakt en geschikt voor allerlei verschillende afnemers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei verschillende halalvleeswaren, zodat u al uw klanten van de juiste producten kunt voorzien. Mist u iets in ons assortiment of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met vleeswaren groothandel Albatros. Wij denken graag met u mee.

Gevogelte

Bij Groothandel Albatros vinden wij het zeer belangrijk dat ons assortiment volledig is, zodat wij aan alle vraag kunnen voldoen. Daarom vindt u in onze groothandel vlees niet alleen gewoon vlees, maar ook gevogelte, zoals kip en kalkoen. Door een volledig assortiment vlees en gevogelte aan te bieden, kunt u voor al uw producten terecht op één adres. Al ons gevogelte is verkrijgbaar in handig geportioneerde verpakkingen. Zo wordt voedselverspilling voorkomen en kunnen wij als groothandel kippenvlees en ander gevogelte nauwkeurig aan uw vraag voldoen.

Halal vlees

Om onze afnemers zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u niet alleen bij ons terecht voor gewoon vlees, maar hebben wij ook halal vlees in ons assortiment. Halal vlees is vlees van dieren die geslacht zijn volgens de islamitische wetten. Het halal keurmerk duidt aan dat het slachten van de dieren volgens de islamitische wetten is uitgevoerd, waardoor eenieder die hier waarde aan hecht, het vlees zonder zorgen kan consumeren. Wilt u halalvlees inkopen voor uw klantenkring of werknemers? Bij Groothandel Albatros heeft u de keuze uit verschillende soorten halal vlees, zoals rundvlees, lamsvlees en kip. Zo kunnen wij in alle vragen voorzien.

De vleesgroothandel Albatros heeft tevens Halal vlees in het assortiment

Vis

Groothandel Albatros is niet alleen een groothandel vleeswaren en vlees, u kunt ook bij ons terecht voor vis. In onze groothandel kunt u verse vis bestellen, zoals makreel en zalm. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor visconserven, zoals sardines en tonijn in olie. Wilt u vis bestellen voor uw winkel, bedrijf of vereniging? Bij Groothandel Albatros kunt u een exacte bestelling plaatsen, zodat u niet meer hoeft te bestellen dan u verkoopt en altijd aan de vraag van uw klanten of afnemers kunt voldoen.

Overige productgroepen van Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is niet alleen een groothandel in vlees en vleeswaren, u kunt ook bij ons terecht voor andere productgroepen. Zo kunt u al uw food en non-food producten eenvoudig op één adres bestellen.

Over Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is al ruim 30 jaar een groothandel food en een groothandel non food en levert producten aan bedrijfsmatige afnemers. Vanuit ons ruime, efficiënt ingedeelde distributiecentrum van ruim 5000 m2 voorzien wij afnemers in heel Nederland van onze producten. Onze ruime distributiecentrum staat vol met voedingsmiddelen en non-food, geschikt voor allerlei bedrijfsmatige afnemers, instellingen en verenigingen. Door onze producten tegen een lage prijs in te kopen, kunnen wij de producten in onze groothandel tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo bent u bij Groothandel Albatros altijd verzekerd van de beste deal. Bij Groothandel Albatros hechten wij veel waarde aan goede klantrelaties en staan de wensen van de klant centraal. Door onze klantrelaties warm te houden blijft de onderlinge band en samenwerking goed en worden miscommunicaties voorkomen. Groothandel Albatros is betrokken, flexibel en werkt snel, waardoor u tros niet alleen verzekerd van de beste deals, maar ook van prettig zaken doen. Wij zijn u graag van dienst en denken graag met u mee.

Vlees laten leveren door Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een vleesgroothandel voor onder andere mkb-bedrijven en wederverkopers, maar ook verenigingen, campings, tankstations en andere instellingen rekenen wij tot onze klantenkring. Ons ruime assortiment bevat diverse soorten vlees en gevogelte, zoals speklappen, kipfilet, gehakt, hamburgers en shoarma. Naast gewoon vlees kunt u ook bij ons terecht voor halal vlees. Ons halal assortiment bevat onder andere rundergehakt en kipfilet. Al ons vlees en gevogelte is goed geportioneerd, zodat wij voor elke vraag een passende oplossing kunnen leveren. Het assortiment van onze vlees groothandel bevat echter niet alleen gewoon vlees, u kunt ook bij ons terecht voor voorverpakte vleeswaren.

De groothandel voor vlees bezorgt tevens de bestelling

Contact

Wilt u vlees, gevogelte en vleeswaren laten leveren door een groothandel in vlees en vleeswaren? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Het assortiment van Groothandel Albatros bevat diverse soorten vlees, gevogelte en vleeswaren. Heeft u vragen over onze groothandel vlees of bent benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.