Online groothandel

Achter uw bureau op uw gemak de nieuwe boodschappen bestellen voor de zaak? Zoek niet verder! Groothandel Albatros is een online groothandel met een breed assortiment zodat u er alles vindt wat u nodig heeft. Door te doen wat we zeggen, korte lijnen te hanteren en nauwe samenwerkingen aan te gaan, zult u merken dat wij ons onderscheiden van andere bedrijven. Heeft u vragen? Laat het ons dan gerust weten. Wij staan voor u klaar!

Eenvoudig zaken doen in onze online groothandel

U bestelt uw producten online en voor u met uw ogen heeft kunnen knipperen, staat uw bestelling al voor u klaar. Voor veel ondernemers en particulieren is dit een grote wens in een tijd waar tijd steeds kostbaarder wordt. Groothandel Albatros kan deze wens als online groothandel voor u uit laten komen. Onze processen worden continu verbeterd, zodat wij nog beter in staat zijn om aan uw wensen te voldoen.

Omdat onze groothandel online is, vinden wij het des te belangrijker dat we een warme, nauwe klantrelatie met u opbouwen. Hierbij staat eerlijk zaken doen hoog in het vaandel en helpt ons enthousiaste team u graag verder.

Onze productgroepen

Om het winkelen in onze groothandel webshop voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij onze producten onderverdeeld in verschillende productgroepen. Zo weet u meteen waar u moet zijn voor de producten die u zoekt.

Webshop groothandel voor zakelijk en particulier

Zowel particulier als zakelijk bent u van harte welkom bij onze online groothandel. Wij leveren dan ook aan een divers scala aan klanten. Of u nu een eigen supermarkt heeft en de producten daar wilt verkopen of een bedrijf heeft waar u de producten zelf in gebruik wilt nemen, ons enthousiaste team staat voor u klaar. Ook als u als particuliere uw boodschappen wilt doen bij onze groothandel webshop. U profiteert dan ook gewoon van ons volumevoordeel en van de super voordelige prijzen.

Wij leveren food en non-food producten en hebben een assortiment dat het beste te vergelijken is met dat wat in de supermarkt te vinden is. Het voordeel van kopen bij onze groothandel online is dat u dit eenvoudig vanaf de bank of van achter uw bureau kunt doen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Groothandel Albatros hechten wij erg veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens onze dagelijkse bedrijfsvoering wordt er rekening gehouden met de mens, het milieu en de maatschappij. Dat wil zeggen dat de processen zo ingericht zijn dat deze niet schadelijk zijn en dat we steeds meer aan het verduurzamen zijn. Denk hierbij aan het gebruik van uitsluitend elektrische transportmiddelen, de focus op recyclebare producten en LED-verlichting in ons hele pand. Daarnaast maken wij gebruik van SROI (Social Return On Investment), waarmee wij meerdere initiatieven ondersteunen om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te brengen.

Onze merken

Binnen ons ruime assortiment zijn wij in staat invulling te geven aan de diverse wensen van de klant. Zo begrijpen wij dat als het op merken aan komt, de ene klant andere voorkeuren heeft dan de andere klant. In onze groothandel webshop vindt u dan ook verschillende A-, B-, C- en huismerken. Hieronder ziet u een selectie van onze merken.

Staat uw geliefde merk er niet tussen of heeft u vragen over de verschillende merken? Laat het ons dan weten en wij doen ons uiterste best om uw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Een selectie van onze merken

Hieronder vindt u een selectie van de merken die wij verkopen in onze groothandel voor bedrijven.

Quaker
Coca Cola
Coca Cola
Lays
Snickers
Croky
Unox
Bar le Duc
Princes
Gwoon
Sanex
Spa
Spa
Duyvis
Burg Limo
Sportlife

Klant worden bij onze online groothandel

Binnen onze webshop groothandel staat u als klant centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen. Als klant krijgt u toegang tot uw eigen online klantportaal. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en uw bestelling plaatsen. Wanneer uw bestelling bij ons binnen is gekomen, gaan wij direct voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw bestelling compleet wordt gemaakt en leveren het op het afgesproken moment bij u af. Wilt u uw bestelling zelf komen afhalen? Dan staat uw bestelling op de afgesproken tijd voor u klaar bij onze groothandel. Wilt u klant worden bij onze online groothandel? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact, informatie & advies

Heeft u vragen over onze groothandel online, over onze diensten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wenst u een afspraak met onze salesmanager om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Dan is dat uiteraard mogelijk en geheel vrijblijvend.