Sponsoring

Groothandel Albatros is sponsor van diverse verenigingen, instellingen en organisaties.

HZVV (Hoogeveense Zaterdag Voetbal Vereniging)

Ook komend seizoen (2020-2021) is Groothandel Albatros hoofdsponsor van heren 1 van HZVV uit Hoogeveen. Vorig ‘coronaseizoen’ heeft dit elftal het seizoen uitermate goed afgesloten door op een gedeelde vierde plaats in de Hoofdklasse B te eindigen. Een prestatie van formaat! Dit seizoen komt de hoofdmacht wederom uit in de Hoofdklasse B.
We wensen alle spelers en begeleiding veel succes!
HZVV

HZVV voetbalvereniging sponsoring

 

Groothandel Albatros ook shirtsponsor HZVV Jo19-1

Naast hoofdsponsor van HZVV Heren 1 is groothandel Albatros met ingang van seizoen 2020-2021 ook shirtsponsor van HZVV jo 19-1. Dit team van aanstormende talenten komt dit seizoen uit op zaterdag in de 4e Divisie H.
We wensen de spelers, technische staf en begeleiding heel veel succes dit seizoen!

HZVV Jo19-1 shirtsponsor

 

Stichting De Regenboog voor Gambia

Deze stichting houdt zich bezig met het bevorderen en begeleiden van projecten op het gebied van medische zorg, onderwijs en landbouw in Gambia. Gambia behoort tot één van de 10 armste landen ter wereld.
De Regenboog voor Gambia

Stichting de Regenboog voor Gambia

 

Voedselbank Zuidwest Drenthe

Ons voorraadsysteem is zo ingericht dat er op maat ingekocht wordt en er daardoor nauwelijks sprake is van verspilling van producten. Mochten er onverhoopt toch artikelen overblijven, dan worden deze aan de voedselbank geschonken.
Voedselbank Zuidwest-Drenthe

Voedselbanken Zuidwest Drenthe

 

Stichting Gevangenenzorg Nederland

Deze stichting zet zich, door middel van vrijwilligers, in om in gesprek te gaan met (ex)-gedetineerden en hun familieleden. Geloof in herstel en nieuw perspectief moeten door de gesprekken bijdragen aan een positieve – niet criminele – levenswijze.
Gevangenenzorg Nederland

Gevangenenzorg Nederland