Groothandel huishoudelijke artikelen

Op zoek naar één plek voor alle huishoudelijke artikelen voor uw organisatie? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Met een breed assortiment op het gebied van facilitair en reiniging kunt u bij onze huishoudelijke artikelen groothandel terecht voor al uw gewenste producten. Wilt u klant worden van onze groothandel in huishoudelijke artikelen of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Bij onze groothandel huishoudelijke artikelen kunt u terecht voor al uw producten op het gebied van facilitair en reiniging.

Ons assortiment huishoudelijke artikelen

Binnen onze huishoudelijke artikelen groothandel hebben wij een ruim assortiment aan producten op het gebied van facilitair en reiniging. Zo kunt u bij ons terecht voor (vaat)wasproducten als vaatwastabletten en wasverzachter, maar ook voor schoonmaakmiddelen als ontkalker en ontvetter. Is het toiletpapier bij u op kantoor altijd op waardoor u weer naar de winkel moet? Ook toiletproducten als toiletpapier en luchtverfrissers kunt u bij ons bestellen. Hierdoor hoeft u niet meer op stel en sprong naar de winkel. Van al deze producten hebben wij A-, B-, C- en huismerken in ons assortiment. Daarnaast kopen wij onze producten in bij de bron, waardoor de prijs voor u zo laag mogelijk zal liggen.

Zo werkt onze huishoudelijke artikelen groothandel

Onze groothandel huishoudelijke producten is gericht op bedrijfsmatige afnemers, maar wij leveren ook aan overheidsinstellingen, verenigingen, recreatieparken en evenementenorganisaties. In ons distributiecentrum van meer dan 5000m2 hebben wij genoeg ruimte om een grote voorraad op te slaan. Hierdoor kunnen wij snel uit voorraad leveren. Wanneer u een bestelling geplaatst heeft, streven wij naar bezorging binnen 24 uur, maar u kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen.

De voordelen van onze groothandel huishoudelijk

Onze groothandel huishoudelijke producten heeft de volgende voordelen voor u als klant:

  • Wij streven naar levering binnen 24 uur
  • Binnen ons assortiment verkopen wij A-, B-,C- en huismerken
  • Wij hebben 30 jaar ervaring als huishoudelijke artikelen groothandel
  • Zowel intern als extern kunnen wij snel schakelen
  • Wij kopen onze producten veelal in bij de bron, hierdoor kunnen wij de prijs voor u zo laag mogelijk houden
Groothandel Albatros, uw huishoudelijke artikelen groothandel, biedt veel voordelen voor u als klant.

Een selectie van onze productgroepen

Naast groothandel huishoudelijk zijn wij ook groothandel voor andere producten. Zo kunt u voor alle producten in uw organisatie op één plek terecht. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende productgroepen. Wanneer u iets mist of een vraag heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een groothandel in huishoudelijke artikelen met maar liefst 30 jaar ervaring. Naast huishoudelijke artikelen verkopen wij eigenlijk alles wat u nodig heeft binnen uw organisatie. Als MKB- bedrijf, wederverkoper, overheidsinstelling of andere organisatie bent u van harte welkom om klant bij ons te worden. In onze food groothandel kunt u terecht voor DKW- en verse producten. In de non food groothandel zijn producten te vinden zoals kantoorartikelen, maar ook schoonmaakartikelen en rookwaren. Warme relaties met klanten vinden wij erg belangrijk, u kunt er dan ook vanuit gaan dat wij ons uiterste best doen om het u naar wens te maken. Heeft u vragen over onze groothandel huishoudelijke producten of over één van de andere productgroepen? Neem dan gerust contact met ons op.

Klant worden bij onze groothandel in huishoudelijke artikelen

Als klant bij Groothandel Albatros krijgt u toegang tot een online winkelomgeving. Deze omgeving is enkel en alleen voor klanten toegankelijk. Binnen deze omgeving kunt u uw bestelling eenvoudig samenstellen en indienen. Op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij gelijk aan de slag. Wij zullen de bestelling met zorg samenstellen en bezorgen deze zo snel mogelijk bij u. Wilt u graag persoonlijk contact tijdens uw bestelling? Dat vinden wij ook alleen maar fijn, wij bouwen namelijk graag warme relaties op met u als klant. In dit geval kunt u uw bestelling telefonisch of per mail naar ons sturen. Heeft u vragen over onze huishoudelijke artikelen groothandel of over één van onze andere producten? Dan beantwoorden wij deze graag.

Contact

Groothandel Albatros is een groothandel in huishoudelijke artikelen voor MKB, wederverkopers en andere organisaties. Met een distributiecentrum van meer dan 5000m2 kunnen wij uw producten snel uit voorraad leveren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u klant worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u alles over onze groothandel te vertellen.