Levensmiddelen groothandel

Groothandel Albatros is een groothandel in levensmiddelen voor onder andere wederverkopers, etnische supermarkten en het MKB. Onze klantenkring bestaat uit diverse soorten bedrijven en organisaties, maar ook verenigingen en instellingen kunnen bij ons terecht. In het ruime assortiment van onze groothandel vindt u allerlei soorten levensmiddelen. Van DKW tot verse producten, wij hebben het allemaal. Vanuit ons ruime, efficiënt ingedeelde distributiecentrum in Hoogeveen leveren wij onze producten door het hele land. Het bestellen van onze producten kan in een uitsluitend voor onze klanten toegankelijke winkelomgeving, maar ook telefonisch of per e-mail. Verse producten kunnen bovendien per stuk worden besteld, waardoor wij samen met u voedselverspilling tegengaan en u altijd beschikt over een passende voorraad. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, wij staan u graag te woord.

Een ruim assortiment levensmiddelen

Groothandel Albatros is een levensmiddelen groothandel met een ruim assortiment. En dat ruime assortiment, daar zijn we trots op. U kunt bij ons terecht voor alle producten die onder levensmiddelen vallen en u heeft in de meeste gevallen de keuze uit een verse of voorverpakte variant. Daarnaast hebben wij van de meeste producten A-, B-, C- en huismerken in huis, zodat wij altijd een passend product kunnen leveren. Bij ons kunt u dus altijd een product kopen dat zowel qua prijs als kwaliteit helemaal bij u past. Wilt u klant worden van onze groothandel? Als klant krijgt u toegang tot onze webshop, waar u alle producten snel en eenvoudig kunt bestellen. De webshop is uitsluitend toegankelijk voor onze klanten en biedt de mogelijkheid om uw bestelling overal ter wereld samen te stellen. Na het afronden van uw bestelling zorgt onze logistieke afdeling ervoor dat de bestelde producten zo snel mogelijk bij u bezorgd worden, zodat u er direct gebruik van kunt maken. Het enthousiaste team van Groothandel Albatros is u graag van dienst.

Groothandel in levensmiddelen

Over groothandel in levensmiddelen Groothandel Albatros

Met meer dan 30 jaar ervaring is Groothandel Albatros een geoefende en vaardige speler in de levensmiddelenbranche. Als groothandel levensmiddelen maar ook non-food producten vinden wij de volgende dingen belangrijk:

 • Wij doen wat we zeggen
 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij streven naar warme relaties en langdurige samenwerkingen
 • Eerlijk zaken doen staat bij ons hoog in het vaandel
 • Wij zetten graag een stapje extra voor u

Groothandel Albatros doet zaken op basis van vertrouwen, gunnen, service, snelheid en goede condities. Door de relaties met onze klanten warm te houden en onze processen continue in de gaten te houden en te verbeteren, zijn wij elke dag weer in staat om u een stukje beter te bedienen. Wij zijn kritisch naar onszelf en houden onszelf regelmatig een spiegel voor, zodat wij u constant de beste service kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Een selectie van onze productgroepen

Hieronder vindt u een overzicht van de productgroepen in onze groothandel.

Groothandel in aardappelen, groente en fruit

Als levensmiddelen groothandel kunnen wij allerlei soorten producten leveren. Dat betekent dat u niet alleen bij ons terecht kunt voor de zogenaamde kruidenierswaren, ons ruime assortiment bevat ook verse aardappelen en groenten én vers fruit. Om voedselverspilling tegen te gaan en ervoor te zorgen dat u altijd beschikt over vers fruit, is het mogelijk om de verse producten in onze groente en fruit groothandel per stuk af te nemen. Zo beschikt u altijd over een passende bestelling en kunt u altijd genieten van verse producten. Het uitgebreide assortiment AGF van Groothandel Albatros is veelzijdig, volledig en overzichtelijk gepresenteerd in onze uitsluitend voor klanten toegankelijke online winkelomgeving. Mist u een product? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor dat wij ook dat product zo snel mogelijk kunnen leveren.

Broodbeleg, ontbijt en tussendoortjes

Het ruime assortiment van onze levensmiddelengroothandel bevat allerlei soorten broodbeleg, ontbijtproducten en tussendoortjes. Van hagelslag, chocopasta en pindakaas tot beschuit, ontbijtkoeken en sultana’s, in onze groothandel vindt u het allemaal. U heeft uiteraard de keuze uit verschillende soorten en A-, B-, C- en huismerken, zodat wij altijd een passend product kunnen leveren. Alle producten kunt u eenvoudig online bestellen en na het afronden van de bestelling zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij u bezorgd worden.

Groothandel in bakkerijproducten

In onze groothandel in bakkerijproducten vindt u onder andere vers gebakken brood, vers gebak en heerlijke koeken. Alle producten in ons bakkerij assortiment zijn van de allerhoogste kwaliteit, zijn zowel verkrijgbaar in verse en voorverpakte varianten, kunnen per stuk besteld worden en zijn beschikbaar in verschillende merken, zodat er voor iedereen een passend product geleverd kan worden. Bij Groothandel Albatros bent u voor al uw bakkerijproducten aan het juiste adres.

Levensmiddelengroothandel in frisdranken en sappen

Frisdranken en sappen worden door nagenoeg al onze klanten besteld, waardoor wij ook op dit gebied beschikken over een groot assortiment. In onze groothandel in levensmiddelen vindt u frisdranken en sappen verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zoals bijvoorbeeld flessen, blikjes en pakken, zodat wij voor elke situatie en elke vraag een goede oplossing kunnen leveren. Ons ruime assortiment bevat zowel A-merken als B-merken, C-merken en huismerken, zodat u zelf kunt beslissen welke prijs-kwaliteit verhouding het beste bij u past.

Groothandel albatros heeft al uw gewenste levensmiddelen

Kaas, vleeswaren en salades groothandel

Ook voor verse producten zoals kaas, vleeswaren en salades, bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Omdat dergelijke producten beperkt houdbaar zijn, kunt u ook deze per stuk bestellen. Zo gaan wij samen met u de strijd aan tegen voedselverspilling en beschikt u altijd over een hoeveelheid die naadloos aansluit op de vraag. Kaas, vleeswaren en salades zijn te bestellen in verschillende merken en eenheden, waardoor wij altijd een passend product en de juiste hoeveelheid kunnen leveren.

Koffie, thee en chocolademelk

Koffie en thee worden nagenoeg overal gedronken en omdat elk bedrijf en elke organisatie de voorkeur geeft aan een ander merk of een ander soort product, beschikken wij ook in deze categorie over een uitgebreid assortiment. In ons assortiment koffie, thee en chocolademelk vindt u verschillende soorten en merken, die u tegen een scherpe prijs kunt bestellen. Mist u een product of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Pasta, rijst, internationale keuken en bakken

Ons ruime assortiment bevat niet alleen Nederlandse producten, u kunt bij ons terecht voor producten van over de hele wereld. Van pasta’s en rijst tot halal producten en allerlei andere heerlijke voedingsmiddelen uit de internationale keuken, Groothandel Albatros kan het allemaal leveren. Net als in andere categorieën heeft u ook in ons assortiment pasta, rijst, bakken en internationale keuken de keuze uit verschillende merken en inhouden, zodat u altijd een product kunt bestellen dat helemaal bij u past. Mist u een product, dan horen wij dat graag.

Groothandel levensmiddelen: Snoep, chocolade, koek, chips en nootjes

Snoep, chocolade, koek, chips en nootjes mogen in een uitgebreide groothandel in levensmiddelen zoals Groothandel Albatros uiteraard niet ontbreken. U kunt dan ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan lekkernijen. Van smaakvolle repen chocolade tot heerlijk snoepgoed en van hartige snacks zoals chips en nootjes tot allerlei lekkere koeken, bij Groothandel Albatros vindt u het allemaal. Van merken zoals Mars, Redband, Côte D’Ór, Lays en Duyvis tot diverse huismerken, wij kunnen allerlei producten leveren. Omdat wij al onze producten in kunnen kopen bij de bron, zijn de lekkernijen in de categorie snoep, chocolade, koek, chips en nootjes scherp geprijsd en profiteert u altijd van de allerbeste deals.

Albatros een groothandel in levensmiddelen

Soepen, noodles, conserven, sauzen en smaakmakers kopen

Ook voor soepen, noodles, conserven, sauzen en smaakmakers bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. In onze uitsluitend voor klanten toegankelijke online winkelomgeving vindt u een uitgebreid aanbod van soepen, noodles, conserven in blik of pot, heerlijke sauzen en onmisbare smaakmakers van allerlei merken en kwaliteiten. Alle producten hebben wij op voorraad in ons ruime distributiecentrum, waardoor wij ze snel kunnen leveren.

Groothandel in vlees, gevogelte en vis

Wilt u vlees, gevogelte en vis bestellen bij een groothandel in levensmiddelen? Ook dan bent bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Verse producten zoals (halal) vlees, vis en gevogelte, zijn slechts beperkt houdbaar. Om voedselverspilling tegen te gaan en uw voorraadrisico te verlagen, zijn al deze producten daarom per stuk te bestellen. Zo kunt u in onze groothandel vlees altijd een hoeveelheid bestellen die past bij de vraag, houden wij samen met u rekening met mens, dier, milieu en maatschappij en dragen we allemaal een steentje bij aan een duurzame, betere wereld.

Levensmiddelen groothandel in zuivel en eieren

Zuivel en eieren kunnen op allerlei verschillende manieren geconsumeerd en verwerkt worden, waardoor ook deze producten onmisbaar zijn in onze groothandel. Bij Groothandel Albatros kunt u terecht voor zowel verse als houdbare zuivel. Alle producten in de categorie zuivel en eieren zijn scherp geprijsd en uit een dagverse voorraad leverbaar, zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk bij u kunnen bezorgen. Stel snel uw bestelling samen in onze online groothandel of plaats telefonisch of per e-mail een bestelling en profiteer ook van onze voordelen.

Een selectie van onze merken

Het assortiment van Groothandel Albatros bevat allerlei merken. A-, B-, C- en huismerken, wij hebben het allemaal.

Quaker
Coca Cola
Coca Cola
Lays
Snickers
Croky
Unox
Bar le Duc
Princes
Gwoon
Sanex
Spa
Spa
Duyvis
Burg Limo
Sportlife
Melkan
Dr. Oetker

Groothandel in kerstpakketten

Als groothandel levensmiddelen zijn wij u graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom kunt u niet alleen bij ons terecht voor allerlei levensmiddelen, wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van kerstpakketten. Wilt u uw werknemers aan het einde van het jaar belonen voor hun trouw en inzet en geeft u de voorkeur aan een nuttig en bruikbaar kerstpakket? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. De kerstpakketten van Groothandel Albatros bevatten bekende, bruikbare en nuttige producten voor het hele gezin, zodat er niets verspild wordt. Door uw werknemers te bedanken met een traditioneel kerstpakket helpt u hen te besparen op de kerstboodschappen en voorziet u hen van nuttige producten. Traditionele kerstpakketten zijn de meest populaire en meest gewilde kerstpakketten van Nederland en een deel van de opbrengst van onze kerstpakketten wordt bovendien gedoneerd aan een goed doel, zodat u met uw bedrijf ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Wilt u meer weten over onze kerstpakketten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Klant worden bij Groothandel Albatros: Ervaren groothandel in levensmiddelen

Bij Groothandel Albatros staan warme, open relaties met onze klanten hoog in het vaandel. Wij koesteren onze samenwerkingen, hechten veel waarde aan eerlijk zakendoen en zijn een klantgericht bedrijf dat graag een stapje extra zet voor u. Mist u iets in onze groothandel of heeft u een specifieke vraag over bestellingen of leveringen? Bij Groothandel Albatros staat u als klant centraal. Wij gaan graag voor u aan de slag om u nog vollediger van dienst te kunnen zijn. Als klant van onze levensmiddelengroothandel krijgt u toegang tot onze online winkelomgeving. Deze webshop is enkel toegankelijk voor klanten van Groothandel Albatros en biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een bestelling samen te stellen. Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen, maar u mag het ook komen ophalen bij ons distributiecentrum in Hoogeveen. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact bij het plaatsen van een bestelling? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling telefonisch of per e-mail door te geven. Wij zijn u graag van dienst.

Wat is een levensmiddelen groothandel?

Een groothandel levensmiddelen is een onderneming die levensmiddelen levert aan bedrijfsmatige afnemers. Groothandel Albatros is echter niet alleen een groothandel in levensmiddelen, wij zijn ook een non food groothandel. Dat betekent dat er in ons ruime distributiecentrum van meer dan 5000 m2 niet alleen levensmiddelen zijn opgeslagen, maar bijvoorbeeld ook kantoorartikelen en producten voor facilitair en reiniging. Als groothandel verkopen wij voornamelijk aan bedrijfsmatige afnemers, maar ook zorginstellingen, overheidsinstellingen, verenigingen en andere organisaties kunnen bij ons terecht. Alhoewel onze klantenkring voornamelijk bestaat uit MKB bedrijven, kunnen ook wederverkopers bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan bouwmateriaalhandels, koffieleveranciers, busmaatschappijen, tankstations, recreatieparken en evenementenorganisaties. Omdat wij al onze DKW-producten tegen een scherpe prijs kunnen inkopen, zijn de prijzen in onze groothandel food en non food laag. Wilt u daar ook van profiteren? Maak dan snel een afspraak met ons om een fijne samenwerking te starten. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw situatie.

De voordelen van Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is al meer dan 30 jaar werkzaam als groothandel in food en non food. Dat biedt u de volgende voordelen:

 • Ons ruime assortiment bevat zowel A-merken als B-merken, C-merken en huismerken
 • In onze groothandel vindt u meer dan 30.000 producten
 • Dankzij ons ruime distributiecentrum en goede afspraken met onze leveranciers zijn alle producten in onze groothandel uit voorraad leverbaar
 • Verse producten kunt u per stuk bestellen zodat er geen voedsel verspild wordt en u geen risico loopt over uw voorraad
 • Bij Groothandel Albatros hanteren wij een snelle levering. Wilt u een aantal producten met spoed laten leveren? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee
 • Groothandel Albatros kan zowel intern als extern snel schakelen
 • Wij komen onze afspraken na
 • Omdat wij onze producten dichtbij de bron inkopen, kunnen wij scherpe en concurrerende prijzen hanteren
 • Ons ruime assortiment bevat niet alleen levensmiddelen, u kunt ook bij ons terecht voor non-food producten
 • Ons assortiment bevat tevens halal producten, zodat wij iedereen geheel naar wens kunnen bedienen

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u een fijne, warme zakelijke relatie opbouwen met een groothandel in levensmiddelen en bent u benieuwd geworden naar wat Groothandel Albatros voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken. Wij staan u graag te woord.