Last minute kerstpakketten bestellen

Heeft u nog geen kerstpresentje voor uw medewerkers geregeld? Bent u helemaal in de drukte vergeten kerstpakketten te bestellen? Geen nood, Groothandel Albatros helpt u graag. Bij ons kunt u namelijk ook Last Minute kerstpakketten bestellen. De mooie traditionele kerstpakketten, waar onze groothandel bekend om staat, zijn ook op het laatste moment gewoon te bestellen. Wij zorgen ervoor dat het pakket alsnog op tijd bij u terecht komt.

Bent u vergeten uw kerstpakketten te bestellen? Bij Groothandel Albatros kan u last minute terecht voor een kerstpakket

Waarom een last minute kerstpakket van Groothandel Albatros?

  • Snel en eenvoudig te bestellen
  • Bij u bezorgd, wanneer u dat wenst
  • Het traditionele kerstpakket is het meest gewaardeerde pakket van Nederland
  • De last minute kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt (MVO)
  • Alleen maar nuttige en lekkere levensmiddelen (geen voedselverspilling)
  • Vanaf 500,- excl. BTW franco geleverd
  • Ook last minute nog te bestellen

Snel een kerstpakket bestellen

Bent u wat aan de late kant met de voorbereidingen voor de kerst? Ook last minute kunt u de kerstpakketten bij ons bestellen. Bekijk hier de verschillende pakketten.

Pakket L

€ 25,-€ 27,25 incl.

Pakket XXL

€ 50,-€ 54,93 incl.

Een traditioneel kerstpakket

Groothandel Albatros heeft goed gevulde traditionele kerstpakketten waar iedereen blij van wordt. Deze kerstpakketten bevatten producten die in ieder huishouden goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan koffie, soep, koekjes en chips. Het zijn lekkere, goed gevulde pakketten, want bij de feestdagen hoort uiteraard een goed gevulde voorraadkast met verschillende lekkernijen. Wist u dat het traditionele kerstpakket het meest gewaardeerde kerstpakket van Nederland is? Uw medewerkers zullen dan ook enorm blij zijn met dit mooie gebaar. Het bestellen ervan is eenvoudig. U kunt de kerstpakketten dan ook snel en makkelijk bestellen en zelfs op het laatste moment helpen wij u graag.

Laat uw kerstpakket last minute bezorgen door Groothandel Albatros

Diverse prijsklassen voor het last minute kerstpakket

Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder budget wel een geschikt last minute kerstpakket te vinden. Pakket L bevat maar liefst 18 verschillende producten die goed bruikbaar zijn in elk huishouden. Het is dan ook een erg mooi pakket! Heeft u een iets groter budget beschikbaar voor het last minute kerstpakket? Dan zou Pakket XXL wel wat voor u kunnen zijn. Dit toppakket bevat maar liefst 37 verschillende producten. Zo is de voorraadkast van uw werknemer direct goed gevuld met allerlei verschillende lekkere dingen die goed van pas komen.

Last minute en toch duurzaam

Groothandel Albatros vindt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. En dat vindt u terug in onze kerstpakketten. De kerstpakketten die u last minute bij ons bestelt zijn dan ook samengesteld met aandacht voor de drie P’s: People, Planet en Profit. Het door u op het laatste moment bestelde kerstpakket wordt met alle zorg ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bevat het kerstpakket verschillende nuttige producten, wat een ieder goed kan gebruiken. Zo wordt voedselverspilling tegen gegaan. Ook bij het vervoer van onze kerstpakketten houden we rekening met de 3 P’s. Onze toeleveranciers beschikken dan ook grotendeels over energiezuinige en uitstootarme transportmiddelen, waarmee de CO2 uitstoot wordt beperkt. Ook met een last minute kerstpakket van Groothandel Albatros draagt u dus uw steentje bij aan de maatschappij.

Wij leveren altijd

Wanneer u op het laatste moment een kerstpakket bestelt, is het in veel gevallen mogelijk dat u net achter het net vist. Gelukkig zit u bij ons helemaal veilig. De grote kracht van Groothandel Albatros is dat wij snel kunnen schakelen en u dus geen nee hoeven te verkopen. Hoewel er bij veel bedrijven risico’s kleven aan het last minute kerstpakket bestellen, is dat bij ons zeker niet het geval. Wij kunnen uw kerstpakket altijd op tijd klaar hebben, ook bij een last minute bestelling. U hoeft niet bang te zijn dat bepaalde producten niet leverbaar zijn of niet beschikbaar zijn. Wij hebben een ruime voorraad en mocht het zo zijn dat een product niet voorradig is, zullen onze medewerkers een vergelijkbaar product met vergelijkbare prijs aan het kerstpakket toevoegen. U heeft dus altijd een goed gevuld traditioneel kerstpakket voor uw werknemers, ook wanneer u op het laatste moment bestelt. Dat is de kracht van Albatros!

Bestel online last minute uw traditionele kerstpakketten

Een last minute kerstpakket bestellen: beter laat dan nooit

Beter een last minute kerstpakket bestellen, dan helemaal geen kerstpakket bestellen. Zorg dat u tijdens uw kersttoespraak of de laatste werkdag voor de feestdagen als werkgever niet met lege handen staat, maar uw werknemers een geweldig kerstpakket kunt aanbieden. Groothandel Albatros helpt u graag. Wij leveren snel en het bestellen is erg eenvoudig. Vanachter uw bureau is de bestelling zo gedaan. U heeft zelfs nog keuze uit verschillende pakketten in verschillende prijsklassen. En wij rekenen geen extra kosten voor een last minute kerstpakket!

Ook last minute nog een kerstpakket bestellen

Wilt u last minute een kerstpakket bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Groothandel Albatros is dé groothandel in food en non-food, die u graag snel helpt. Onze kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. U geeft aan per pakket (L of XXL) hoeveel u er wilt ontvangen en wij gaan direct aan de slag. De producten worden verpakt in een feestelijke doos , waardoor u uw medewerkers echt een geweldig cadeau aan kunt bieden. Bestelt u last minute uw pakketten? Geef dan uw gewenste leverdatum aan. Wij doen ons best deze dan tijdig bij u te bezorgen. Heeft u nog vragen over een last minute kerstpakket bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag en denken met u mee.

Leveringsvoorwaarden