Traditioneel kerstpakket online bestellen

Met een kerstpakket verrast u uw werknemers op feestelijke wijze en bedankt u ze voor de inzet van het afgelopen jaar. Echter, vaak vindt u in een kerstpakket producten waar niet iedereen op zit te wachten. Wij bieden bedrijven daarom de mogelijkheid om traditionele kerstpakketten te bestellen, gevuld met nuttige en lekkere producten. Onze kerstpakketten voor bedrijven bevatten producten waar iedereen van houdt, zoals chips, soep, fruitdrank en snoep. Een lekker, goed gevuld pakket, want bij de feestdagen hoort immers een goed gevulde voorraadkast met heerlijke lekkernijen.

Waarom een kerstpakket van Groothandel Albatros?

  • We doneren 5% van de waarde aan een door u zelf bepaald goed doel
  • De kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt (MVO)
  • Het traditioneel kerstpakket is het meest gewaardeerde pakket van Nederland!
  • Alleen maar nuttige en lekkere levensmiddelen (geen verspilling)
  • Vanaf 10 stuks franco geleverd

Bent u benieuwd naar de inhoud van onze verschillende formaten kerstpakketten? Via het bestelformulier kunt u per formaat een overzicht van alle producten vinden.

Eenvoudig traditionele kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten samenstellen kost vaak enorm veel tijd. Zo moet bedacht worden hoe het pakket eruit moet komen te zien, moet er een budget worden vastgesteld en moet u bedenken met welke producten uw werknemers blij zijn. De tijd die het zelf samenstellen van een kerstpakket kost, kunt u beter investeren in uw bedrijf. Door de kerstpakketten voor uw werknemers te bestellen bij Groothandel Albatros, kost het bestellen van uw kerstpakketten slechts een paar minuten en kiest u voor een kerstpakket dat door iedereen gewaardeerd wordt. De kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn met zorg door ons samengesteld en bevatten enkel nuttige producten waar iedereen van houdt. Onze traditionele kerstpakketten zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, zodat er voor elk budget en elke situatie een passend kerstpakket verkrijgbaar is. Met de traditionele kerstpakketten van Groothandel Albatros worden uw werknemers op gepaste wijze bedankt voor hun inzet en kost het samenstellen van een kerstpakket geen uren van uw kostbare tijd.

Traditioneel kerstpakket bestellen online bij Groothandel Albatros

Duurzaam kerstpakket voor bedrijven

Bij Groothandel Albatros staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn de traditionele kerstpakketten van Groothandel Albatros naast goed gevuld, tevens duurzaam en MVO verantwoord. De duurzame kerstpakketten die u bij ons bestelt, zijn samengesteld met aandacht voor de drie P’s: People, Planet en Profit. Zo worden de kerstpakketten ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en bevatten onze kerstpakketten om voedselverspilling tegen te gaan enkel nuttige producten. Met de traditionele, duurzame kerstpakketten van Groothandel Albatros draagt u uw steentje bij aan de maatschappij en voorziet u uw werknemers van een kerstpakket met producten die elk gezin kan gebruiken.

Doneer 5% aan het Goede Doel

Met een kerstpakket voor bedrijven van kerstpakketten groothandel Albatros kiest u niet alleen voor een heerlijk traditioneel en duurzaam kerstpakket, u steunt met de bestelling van uw kerstpakket ook een goed doel naar keuze. Wij doneren namelijk 5% van de waarde van de kerstpakketten aan door u gekozen goed doel. Met de kerstpakketten van groothandel Albatros beloont u uw werknemers met een heerlijk traditioneel kerstpakket en doneert u gelijk een bijdrage aan een door u gekozen goed doel. Zo wordt kerst echt een feest van geven, genieten en samenzijn.

De zoektocht naar het juiste kerstpakket

Het vinden van een passend, mooi en waardevol kerstpakket is voor de meeste bedrijven elk jaar een behoorlijke zoektocht. Doorsnee kerstpakketten bevatten meestal exclusieve producten, waar niet iedereen wat aan heeft. Wilt u de waardering voor uw werknemers goed duidelijk maken en ze bedanken met iets waar ze echt wat aan hebben? Dan is een traditioneel kerstpakket, voorzien van producten waar iedereen wat aan heeft, de beste keuze. Onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol heerlijke, bruikbare producten, geschikt voor elk moment van de dag. Zo bedankt u uw werknemers op gepaste wijze en voorziet u ze van alle producten om de feestdagen onvergetelijk te maken. De kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: L, XL en XXL. Het is mogelijk om slechts één formaat kerstpakket te bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om verschillende formaten te bestellen. Alle formaten kerstpakketten van kerstpakketten leverancier Groothandel Albatros worden verpakt in een feestelijke doos en zijn voorzien van heerlijke producten die de feestdagen nog feestelijker maken.

Bestel uw kerstpakket online bij Groothandel Albatros

Voor elk budget een passend kerstpakket

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor bedrijven dat in uw budget valt? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. De kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Dankzij deze formaten hebben wij voor elk budget een passend kerstpakket. Zowel ons kleinste als ons grootste pakket is voorzien van heerlijke, nuttige producten die in elk gezin van pas komen. Zo kunt u al uw werknemers voorzien van een passend kerstpakket.

Traditionele kerstpakketten online bestellen bij Groothandel Albatros

Wilt u kerstpakketten bestellen? Via de website van Groothandel Albatros kunt u uw kerstpakketten eenvoudig online bestellen. U geeft per formaat aan hoeveel u van dat formaat wilt bestellen, kiest een goed doel naar keuze, vult uw gegevens in en geeft aan op welk tijdstip de kerstpakketten bezorgd mogen worden. Wilt u één formaat bestellen? Dan kunt u de vakken van de andere formaten leeglaten. Kiest u voor meerdere formaten, vul dat het aantal per formaat in in de bijbehorende vakken. Al onze kerstpakketten worden verpakt in een feestelijke doos en bezorgd op een tijdstip dat u uitkomt. Heeft u vragen over de traditionele kerstpakketten van kerstpakketten groothandel Albatros? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Leveringsvoorwaarden