Traditioneel kerstpakket online bestellen

Met een kerstpakket verrast u uw werknemers op feestelijke wijze en bedankt u ze voor de inzet van het afgelopen jaar. Vaak vindt u in een kerstpakket producten waar niet iedereen blij van wordt. Daarom bieden wij de traditionele kerstpakketten aan, welke gevuld zijn met uitsluitend nuttige en lekkere producten. Een lekker en goed gevuld pakket, want bij de feestdagen hoort immers een goed gevulde voorraadkast met heerlijke lekkernijen!

Waarom een kerstpakket van Groothandel Albatros?

  • Het traditioneel kerstpakket is het meest gewaardeerde pakket van Nederland!
  • De kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt (MVO)
  • Alleen maar nuttige en lekkere levensmiddelen (geen verspilling)
  • Vanaf € 500,- excl. BTW franco geleverd
  • Snel en makkelijk te bestellen
  • Ook last minute nog te bestellen (zolang de voorraad strekt)

Pakket L

€ 25,-€ 27,25 incl.

Pakket XXL

€ 50,-€ 54,93 incl.
De traditionele kerstpakketten van Albatros, worden bij je thuisbezorgd op het moment dat het jou uitkomt.

Eenvoudig traditionele kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten samenstellen kost vaak enorm veel tijd. Zo moet er nagedacht worden over de inhoud van het pakket, er moet een budget worden vastgesteld en u zult na moeten denken over met welke producten u uw werknemers kunt verblijden. Door de kerstpakketten voor uw werknemers te bestellen bij Groothandel Albatros, kost het bestellen van uw kerstpakketten slechts een paar minuten en kiest u voor een kerstpakket dat door iedereen gewaardeerd wordt. De kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn met zorg samengesteld en bevatten enkel nuttige producten waar iedereen van houdt. Onze traditionele kerstpakketten zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, een L en XXL pakket. Met de traditionele kerstpakketten van Groothandel Albatros worden uw werknemers op gepaste wijze bedankt voor hun inzet en het voordeel voor u als werkgever is dat de bestelling van de traditionele kerstpakketten slechts enkele minuten van uw tijd in beslag neemt.

Duurzaam kerstpakket voor bedrijven

Bij Groothandel Albatros staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn de traditionele kerstpakketten van Groothandel Albatros naast goed gevuld, tevens duurzaam en MVO verantwoord. De duurzame kerstpakketten die u bij ons bestelt, zijn samengesteld met aandacht voor de drie P’s: People, Planet en Profit. Zo worden de kerstpakketten ingepakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en bevatten onze kerstpakketten om voedselverspilling tegen te gaan enkel nuttige producten met veelal duurzame en recyclebare verpakkingen. De traditionele, duurzame kerstpakketten van Groothandel Albatros dragen dus bij aan een duurzame maatschappij en u voorziet uw werknemers van een nuttig kerstpakket met producten die elk gezin gebruiken kan.

De zoektocht naar het juiste kerstpakket

Het vinden van een passend, mooi en waardevol kerstpakket is voor de meeste bedrijven elk jaar een behoorlijke zoektocht. Doorsnee kerstpakketten bevatten meestal exclusieve producten, waar niet iedereen wat aan heeft. Wilt u de waardering voor uw werknemers goed duidelijk maken en ze bedanken met iets waar ze echt wat aan hebben? Dan is een traditioneel kerstpakket, voorzien van producten waar iedereen wat aan heeft, de beste keuze. Onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol heerlijke, bruikbare producten, geschikt voor elk moment van de dag. Zo bedankt u uw werknemers op gepaste wijze en voorziet u ze van alle producten om de feestdagen onvergetelijk te maken. De kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: L en XXL -Het is mogelijk om verschillende formaten te bestellen-. Alle pakketten van kerstpakketten leverancier Groothandel Albatros worden verpakt in een feestelijke doos en zijn voorzien van heerlijke nuttige producten die de feestdagen nog feestelijker maken.

Traditioneel kerstpakket bestellen online bij Groothandel Albatros

Voor elk budget een passend kerstpakket

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor bedrijven dat in uw budget valt? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. De traditionele kerstpakketten van Groothandel Albatros zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Dankzij deze formaten hebben wij voor elk budget een passend kerstpakket. Zowel ons kleinste als ons grootste pakket is voorzien van heerlijke, nuttige producten die in elk gezin van pas komen. Zo kunt u al uw werknemers voorzien van een passend kerstpakket, ongeacht uw budget.

Last minute kerstpakketten bestellen

De grote kracht van Groothandel Albatros is dat wij snel kunnen schakelen. Bent u in alle drukte van de komende feestdagen de kerstpakketten helemaal vergeten te bestellen? Geen probleem, ook voor last minute kerstpakketten kunt u bij ons terecht. Op deze manier kunt u uw werknemers toch nog een goed gevuld kerstpakket aanbieden. Hoewel onze kerstpakketten ook last minute te bestellen zijn, doet dat niet af aan de kwaliteit van onze traditionele kerstpakketten. U ontvangt de uitstekende kwaliteit, die u van ons gewend bent, met de inhoud zoals vermeld. De traditionele kerstpakketten zijn last minute te bestellen zolang de voorraad strekt.

Bestel uw kerstpakket online bij Groothandel Albatros

Traditionele kerstpakketten online bestellen bij Groothandel Albatros

Wilt u kerstpakketten bestellen? Via de website van Groothandel Albatros kunt u uw kerstpakketten eenvoudig online bestellen. U geeft aan per formaat hoeveel u van die pakketten wilt bestellen. Vervolgens vult u uw gegevens in en geeft u aan wanneer u de kerstpakketten bezorgd wilt hebben. Al onze kerstpakketten worden verpakt in een feestelijke doos en bezorgd op een dag die u uitkomt. Heeft u vragen over de traditionele kerstpakketten van kerstpakketten groothandel Albatros? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Leveringsvoorwaarden