Groothandel in snoep

Voor de echte zoetekauwers, is Groothandel Albatros dé groothandel in snoep. U kunt bij ons terecht voor allerlei lekkernijen. Als groothandel leveren wij aan MKB-bedrijven, wederverkopers en andere soorten organisaties door heel Nederland. In ons ruime distributiecentrum hebben wij een grote voorraad van alle soorten snoep. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen wij snel leveren. Zo kunt u bij ons terecht voor zakken snoep, rollen snoep, candybars, maar ook voor lekkere koeken en chips. Wilt u snoep bestellen bij een snoep groothandel? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitgebreid assortiment

Groothandel Albatros is uw groothandel in snoep, koek, chocolade en chips.

In onze snoep groothandel hebben wij een breed assortiment aan snoep. U kunt bij ons terecht voor allerlei lekkernijen, zoals snoep, chocolade, koek, chips en nootjes. Wij verkopen verschillende A-merken zoals Mars, Redband, Lays en Duyvis, maar daarnaast hebben we ook B-, C- en huismerken in ons assortiment. Ons assortiment komt veelal direct bij de bron vandaan, waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren.

Snoep

Bij onze snoep groothandel heeft u keuze uit verschillende soorten snoep. Zo kunt u kiezen uit candybars en snoeprollen, maar ook uit drop, lolly’s en zakken snoep. U kunt zelf de keuze maken in kwaliteit en prijs. Wij hebben namelijk zowel A-merken snoep zoals Redband en Venco, maar ook huismerken.

Koek

Heeft u in de middag steeds vaker trek in iets lekkers? Dan kan ons koekjesassortiment wellicht de uitkomst zijn. Binnen dit assortiment kunt u onder andere kiezen uit alledaagse koeken en biscuits. Bepaal zelf welke koeken u lekker vindt en wilt bestellen voor uw organisatie.

Chocolade

Een stukje chocolade is altijd welkom. Wij hebben verschillende repen chocolade, maar ook koekjes met chocola en candybars. Qua merken kunt u bij ons terecht voor de meest bekende merken, zoals Mars en Snickers, maar ook voor een goedkopere variant.

Chips

Standaard iedere vrijdag een vrijmibo om de week af te sluiten? Dan kunt u ook voor de borrel lekkernijen bij ons terecht. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende soorten chips, nootjes en zoutjes. Ook hier heeft u keuze uit verschillende A-merken zoals Lays en Duyvis, maar ook uit B-, C- en huismerken.

Zo werkt onze groothandel in snoep

Wanneer u als organisatie op zoek bent naar één plek voor al uw producten op kantoor, dan kunt u bij ons als groothandel terecht. Zo ook voor uw snoep, koek en andere lekkernijen. Dit valt onder onze snoep afdeling van de groothandel. Wij zijn een groothandel in snoep voor bedrijfsmatige afnemers, maar ook overheidsinstellingen, verenigingen, evenementenorganisaties en recreatieparken. In ons distributiecentrum van meer dan 5000 m2 hebben wij een ruime voorraad van al onze producten. Hierdoor kunnen wij snel leveren uit voorraad, waardoor u uw producten snel in ontvangst kunt nemen. Voor ontvangst kunt u kiezen uit levering aan huis of voor het zelf ophalen van de producten.

De voordelen van onze snoep groothandel

  • Ruim assortiment in snoep
  • Keuze uit A-, B-, C- en huismerken
  • Wij kopen in bij de bron, waardoor de prijs voor u zo laag mogelijk blijft
  • Snelle levering (binnen 24 uur)
  • Meer dan 30 jaar ervaring als groothandel
  • Intern en extern kunnen wij snel schakelen
Bij snoep groothandel Albatros hebben wij een ruim assortiment in snoep.

Een selectie van onze productgroepen

Naast snoep groothandel kunt u bij ons ook terecht voor andere producten. Hierbij kunt u denken aan food producten, maar ook aan non food producten. Zo kunt u voor alle producten binnen uw organisatie terecht bij onze groothandel. Hieronder ziet u een overzicht van alle productgroepen in de groothandel. Mist u iets of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Over groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een ervaren groothandel op het gebied van food en non food. MKB- bedrijven, wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties zijn van harte welkom om producten bij ons af te nemen. In onze food groothandel kunt u terecht voor DKW- en verse producten. In de non food groothandel zijn producten te vinden zoals kantoorartikelen, maar ook schoonmaakartikelen en rookwaren. Wij kopen onze producten bij de bron in, waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw producten van Groothandel Albatros. Klantrelaties, betrouwbaarheid en service vinden wij erg belangrijk. Wij proberen de relaties met onze klanten warm te houden. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u een vraag over onze groothandel in snoep of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Klant worden

Bent u op zoek naar een groothandel in snoep die flexibel is en met u meedenkt? Dan is Groothandel Albatros de partij waar u naar op zoek bent. Wij vinden het belangrijk om warme relaties te hebben met onze klanten. Bij onze snoep groothandel staan u wensen centraal en het doen van eerlijke zaken vinden wij vanzelfsprekend. Wilt u met uw bedrijf of organisatie klant worden van Groothandel Albatros? Alle producten in ons ruime assortiment kunt u eenvoudig bestellen in onze online winkelomgeving, waar u toegang tot krijgt zodra u klant van ons wordt. In onze online winkelomgeving kunt u eenvoudig een bestelling samenstellen en zelf kiezen of u het wilt laten bezorgen of liever op komt halen. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact bij het bestellen in onze groothandel snoep? Dan is het tevens mogelijk om een bestelling telefonisch of per e-mail door te geven. Zo kunnen wij iedereen geheel naar wens bedienen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Groothandel Albatros is uw groothandel in snoep. Wij bezitten over een distributiecentrum van maar liefst 5000 m2. Hierdoor hebben wij alle ruimte om onze voorraad op te slaan en kunnen wij ook snel uit voorraad leveren. Groothandel Albatros is een groothandel voor MKB, wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties. Wilt u gebruik maken van onze snoep groothandel? Of weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij staan u graag te woord om te bekijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.