Groothandel in noten

Groothandel Albatros is uw groothandel in noten. U kunt bij ons dan ook terecht voor allerlei soorten noten. Wij leveren producten aan MKB bedrijven, supermarkten, wederverkopers, maar ook aan overheidsinstanties en evenementenorganisaties. In ons ruime assortiment heeft u genoeg keuze op het gebied van noten en zoutjes. Bent u benieuwd naar wat wij als groothandel noten voor u kunnen betekenen? Of wilt u klant worden van onze groothandel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele samenwerking.

Groothandel Albatros is uw groothandel in noten

Ons assortiment noten

Binnen ons brede assortiment aan groothandel noten heeft u genoeg keuze. Zo kunt u alle soorten noten die u wilt hebben voor in uw organisatie halen op één plek. Het assortiment bestaat uit A-, B-, C- en huismerken, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Bij de A-merken kunt u denken aan Duyvis. Wij halen onze producten zoveel mogelijk direct bij de bron vandaan, waardoor we de prijzen laag kunnen houden voor u als klant.

Zo werkt onze noten groothandel

Wanneer u op zoek bent naar één plek voor al uw snacks, dranken en kantoorartikelen, dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment op het gebied van noten, maar ook voor snoep, chocolade, chips en koek kunt u bij ons uw ogen uitkijken. Wanneer u klant wordt bij onze groothandel in noten, dan kunt u ervan uitgaan dat wij de gewenste producten snel kunnen leveren. Dit komt doordat wij een distributiecentrum van meer dan 5000m2 hebben. Hierdoor hebben we altijd voldoende voorraad. Niet alleen richten wij ons op bedrijfsmatige afnemers. Ook overheidsinstellingen, verenigingen, recreatieparken en evenementenorganisaties kunnen bij ons terecht.

De voordelen van onze groothandel in noten

Onze groothandel in noten heeft de volgende voordelen:

  • Een ruim assortiment aan noten van A-, B-, C- en huismerken
  • Wij kopen veelal in bij de bron, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren
  • Snelle levering (binnen 24 uur)
  • Wij kunnen zowel intern als extern snel schakelen
  • 30 jaar ervaring als groothandel
Onze groothandel in noten kent een hoop voordelen voor u als klant

Een selectie van onze productgroepen

Ons assortiment in noten is onderdeel van onze food groothandel. Naast food-producten, kunt u bij ons ook terecht voor non-food producten. Wij zijn dus ook een non-food groothandel. Zo kunt u voor al uw kantoorproducten bij ons terecht. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende productgroepen. Wanneer u een productgroep mist, horen wij dat graag zodat wij kunnen kijken of wij deze kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Over groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een ervaren groothandel op het gebied van food en non food. MKB- bedrijven, wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties zijn van harte welkom om producten bij ons af te nemen. In onze food groothandel kunt u terecht voor DKW- en verse producten. In de non food groothandel zijn producten te vinden zoals kantoorartikelen, maar ook schoonmaakartikelen en rookwaren. Wij kopen onze producten bij de bron in, waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw producten van Groothandel Albatros. Klantrelaties, betrouwbaarheid en service vinden wij erg belangrijk. Wij proberen de relaties met onze klanten warm te houden. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u een vraag over onze groothandel in snoep of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Over onze groothandel

Met ruim 30 jaar ervaring is Groothandel Albatros dé plek voor al uw food- en non-foodproducten. Wij richten ons op MKB bedrijven, wederverkopers, overheidsinstellingen en supermarkten. Als klant kunt u zowel bij onze food- als non food groothandel terecht voor allerlei producten. Denk hierbij aan DKW-, (koel)verse producten en diepvriesartikelen op de food afdeling, maar ook aan kantoorartikelen en schoonmaakartikelen op de non food afdeling. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden verkocht tegen een scherpe prijs. Dit komt omdat wij de producten zoveel mogelijk direct bij de bron weghalen. Wij streven naar warme relaties met onze klanten en zijn dan ook altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag over onze groothandel in noten of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij onze groothandel in noten houden wij de prijzen laag

Klant worden bij onze noten groothandel

Wanneer u klant wordt bij onze noten groothandel, dan krijgt u toegang tot een online winkelomgeving. Hier kunt u zelf uw bestelling samenstellen, die wij vervolgens met veel zorg voor uw klaarmaken. Bezorging vindt plaats binnen 24 uur, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw producten. Wij vinden het erg belangrijk om een goede band op te bouwen met onze klanten. Heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Vindt u het fijner om telefonisch uw bestelling door te geven? Geen probleem. U kunt ons altijd bellen of mailen met uw bestelling.

Meer informatie

Bij Groothandel Albatros vindt u alles wat u nodig heeft. Met een ruime voorraad aan producten kunnen wij snel leveren. Wij richten ons op MKB, wederverkopers, supermarkten en andere organisaties. Wilt u meer weten over onze groothandel in noten? Of wilt u klant worden bij onze noten groothandel? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij helpen u graag.