Groothandel in kantoorartikelen

Groothandel Albatros is een groothandel in kantoorartikelen, food en non-food producten. MKB-bedrijven, wederverkopers en organisaties kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment food en non-food. Van kantoorartikelen en drogisterijproducten tot facilitair en reiniging, alle producten die binnen uw bedrijf worden gebruikt of verkocht vindt u bij Groothandel Albatros. Ons assortiment food bevat zowel A-merken als B-merken, C-merken en huismerken, zodat u voor alle producten terecht kunt op één adres. Wilt u kantoorartikelen bestellen voor uw bedrijf of organisatie? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. In onze kantoor groothandel vindt u alles wat u nodig heeft op kantoor. U kunt uw bestelling met kantoorartikelen online plaatsen, maar ook telefonisch of per email doorgeven. Mist u iets in het assortiment of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Een uitgebreid assortiment kantoorartikelen

Om efficiënt, gestructureerd en geconcentreerd te kunnen werken zijn goede kantoorartikelen voor uw werknemers onmisbaar. Post-its, kwalitatief hoogwaardige pennen, printerpapier, insteekhoezen, markeerstiften, ze zorgen er allemaal voor dat uw werknemers overzichtelijk en doelmatig kunnen werken. Als groothandel voor kantoor kunnen wij u voorzien van allerlei soorten en merken kantoorartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor papierwaren, schrijfwaren en allerlei andere soorten kantoorbenodigdheden. Alle producten zijn in grote hoeveelheden te bestellen in onze webshop voor klanten, zodat wij altijd aan uw vraag kunnen voldoen. Heeft u vragen over onze kantoorartikelen of mist u iets in het assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Over groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een groothandel in food en non-food, gevestigd in Hoogeveen. Al ruim 30 jaar leveren wij vanuit ons distributiecentrum van ruim 5000 m2 allerlei soorten producten aan afnemers in heel Nederland. Ons ruime, efficiënt ingerichte distributiecentrum bevat allerlei voedingsmiddelen en non-food producten, geschikt voor bedrijfsmatige afnemers, verenigingen en instellingen. Dankzij goede connecties kunnen wij al onze producten in- en verkopen tegen een scherpe prijs. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de allerbeste deals. Bij Groothandel Albatros vinden we een goede relatie met de klant belangrijk. Uw wensen staan bij ons centraal. Door de relaties met onze klanten warm te houden blijft de onderlinge band en samenwerking goed en worden miscommunicaties voorkomen. Wilt u prettig zaken doen en bent u op zoek naar de beste deals? Dan bent u bij Groothandel Albatros, groothandel in kantoorartikelen en groothandel in food en non-food, aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord en zijn u graag van dienst.

Bij Groothandel Albatros vindt u een ruim assortiment kantoorartikelen

Een selectie van onze productgroepen

Groothandel Albatros is niet alleen een kantoorartikelen groothandel, u kunt ook bij ons terecht voor food en non-food producten. Zo kunt u alle benodigdheden voor uw bedrijf eenvoudig op één adres bestellen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende productgroepen.

De werkwijze van onze kantoor groothandel

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een samenwerking met Groothandel Albatros? Fijn om te horen! Om klant te worden bij onze groothandel non-food en food kunt u het beste contact met ons opnemen. Bij Groothandel Albatros hechten we veel waarde aan warme contacten met onze klanten. Om goed te kunnen samenwerken in de toekomst vindt er eerst een gesprek plaats om kennis te maken. Zo leren we elkaar goed kennen en leggen we een goede basis voor een langdurige samenwerking. Als u klant wordt bij Groothandel Albatros, ontvangt u toegang tot onze webshop. Door in te loggen vindt u een overzicht van alle producten. Alle producten in ons assortiment zijn online te bestellen en grote hoeveelheden kantoorartikelen tegelijk bestellen is voor Groothandel Albatros geen probleem. Na het afronden van de bestelling gaan wij in ons distributiecentrum aan de slag om de producten voor u te verzamelen en gereed te maken voor transport. Uw bestelling wordt vervolgens binnen afzienbare tijd bij u bezorgd.

Voordelen van onze kantoorartikelen groothandel

Uw kantoorartikelen bestellen bij onze kantoor groothandel kent veel voordelen:

  • Bij Groothandel Albatros heeft u de keuze uit een ruim assortiment kantoorartikelen
  • Alle kantoorbenodigdheden in ons assortiment zijn scherp geprijsd
  • De kantoorartikelen van Groothandel Albatros zijn van hoge kwaliteit
  • Groothandel Albatros kan snel schakelen. Mist u iets in het assortiment of wilt u iets aanpassen aan uw bestelling? Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag
  • Bij Groothandel Albatros bent u verzekerd van een snelle levering

Kunnen wij u van dienst zijn?

Groothandel Albatros is een groothandel met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van food en non-food. Als kantoorartikelen groothandel en groothandel food en non-food leveren wij niet alleen aan bedrijven, ook sportverenigingen, evenementenorganisaties en recreatie- en vakantieparken kunnen bij ons terecht. Van MKB bedrijven tot wederverkopers en overheidsinstellingen, wij kunnen elke organisatie van dienst zijn. Dankzij ons uitgebreide, efficiënt ingerichte distributiecentrum kunnen wij klanten door heel Nederland snel voorzien van allerlei producten. Kunnen wij iet betekenen voor uw bedrijf of organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.