Groothandel in groente en fruit

Groothandel Albatros is uw groothandel in groente en fruit, waar u terecht kunt voor zowel verse als voorverpakte soorten groente en fruit. Als groothandel leveren wij aan MKB-bedrijven, wederverkopers en andere soorten organisaties door heel Nederland. Dankzij ons ruime distributiecentrum hebben wij alle producten op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zijn we zeer flexibel. Ons assortiment is breed, zodat u voor alle producten terecht kunt op één adres. Wilt u groente of fruit bestellen bij een groente en fruit groothandel? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat voor elke situatie passende producten. Het is mogelijk om uw bestelling in onze alleen voor klanten toegankelijke online winkelomgeving te plaatsen, maar u mag uw bestelling ook telefonisch of per e-mail doorgeven. Mist u iets in ons assortiment of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Een uitgebreid assortiment groente en fruit

Als groothandel in fruit en groenten hebben wij veelzijdigheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u niet alleen bij ons terecht voor voorverpakte en verwerkte soorten groenten en fruit, in ons complete assortiment vindt u ook verse groenten en vers fruit. Zowel de verse als voorverpakte groente- en fruitsoorten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn verkrijgbaar in handige porties. Zo kunt u uw bestelling altijd aanpassen op de huidige vraag en/of het huidige verbruik. Heeft u vragen over onze diensten of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en staan u graag te woord.

Het fruit van Groothandel Albatros

Als groothandel fruit kunnen wij vers fruit, zoals mandarijnen, kiwi’s en appels, leveren. Tevens leveren wij conserven. Bij fruitconserven kunt u denken aan perziken en fruitcocktails in blik. Het verse fruit in onze groothandel wordt door sommige van onze afnemers in de kantines geplaatst om werknemers een gezond tussendoortje te kunnen bieden, maar er zijn ook afnemers die onze verschillende soorten fruit verkopen aan hun eigen klanten, werknemers of leerlingen.

Onze groenten

In onze groothandel groente vindt u diverse soorten groenten. De groenten in ons assortiment zijn onder te verdelen in verschillende categorieën:

  • Onbewerkte groenten: Ons assortiment onbewerkte groenten bevat onder andere bloemkool, paprika’s, verse champignons en ijsbergsla
  • Panklare groenten: Panklare groenten zijn vooraf gesneden en gemixt, zodat ze direct in een gerecht verwerkt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan soepgroente, taugé en roerbakgroente
  • Groenteconserven: Groenten in blik of pot, zoals bijvoorbeeld bruine bonen, wortels en doperwten en rode kool
Groothandel albatros is uw leverancier voor groente en fruit

Onze diverse soorten groenten zijn geschikt om te verwerken in allerlei gerechten die verkocht of aangeboden worden aan bezoekers, werknemers, leerlingen, gasten en/of klanten van uw onderneming, maar kunnen ook los verkocht worden.

Over groothandel Albatros

Groothandel Albatros is al meer dan 30 jaar een ervaren groothandel op het gebied van food en non food. In onze food groothandel vindt u allerlei DKW- en verse producten en in onze non food groothandel kunt u terecht voor producten zoals kantoorartikelen en producten voor facilitair en reiniging. Als groothandel leveren wij producten aan bedrijfsmatige afnemers. Dit kunnen MKB- bedrijven zijn, maar ook wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties zijn bij ons van harte welkom. Vanuit ons ruime, efficiënt ingedeelde distributiecentrum voorzien wij klanten door heel Nederland van onze producten. Omdat wij al onze producten bij de bron inkopen, kunnen wij deze tegen een scherpe prijs aanbieden aan onze klanten, waardoor u bij Groothandel Albatros nooit teveel betaalt voor uw bestelling. Binnen onze groothandel staan goede klantrelaties en een uitstekende service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om de relaties met onze afnemers warm te houden, zodat de onderlinge band en samenwerking op peil blijft en miscommunicaties voorkomen kunnen worden. Met Groothandel Albatros kiest u voor een betrokken, flexibele en snelle groothandel, waardoor u naast de allerbeste deals ook verzekerd bent van prettig zaken doen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij kijken er naar uit om een goede zakelijke band met u op te bouwen en staan u graag te woord.

Een selectie van onze productgroepen

Groothandel Albatros is niet alleen een ervaren groothandel in groenten en fruit, u kunt ook bij ons terecht voor andere productgroepen. Zo kunt u voor alle producten die binnen uw organisatie gebruikt, verbruikt of verkocht worden, terecht op één adres. Hieronder vindt u een overzicht van alle productgroepen in onze groothandel. Mist u iets of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo werkt onze groothandel in groente en fruit

Groothandel Albatros is een onderneming die producten levert aan bedrijfsmatige afnemers. Dat betekent dat alleen zakelijke klanten bij ons terecht kunnen. Als groothandel in food en non-food en dus ook groothandel in groenten en fruit, kunnen wij allerlei soorten afnemers van dienst zijn. Dankzij ons uitgebreide distributiecentrum van meer dan 5000 m2 kunnen wij de producten in ons assortiment snel en uit voorraad leveren. Wij zijn een groothandel in groenten voor bedrijfsmatige afnemers, maar ook overheidsinstellingen, verenigingen, koffieleveranciers, busmaatschappijen, evenementenorganisaties en recreatieparken kunnen bij ons terecht. Omdat wij al onze producten tegen een lage prijs kunnen inkopen, zijn onze groenten en fruitsoorten scherp geprijsd. Zo profiteert u altijd van de allerbeste deals.

De voordelen van onze groenten en fruit groothandel

  • Keuze uit een ruim assortiment groente en fruit
  • Zowel vers als voorverpakt fruit en groente
  • Door het bij de bron inkopen van onze producten kunnen wij de prijzen laag houden
  • Snelle levering
  • Afspraak = Afspraak
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Zowel intern als extern kunnen wij snel schakelen
Pakbon van een groothandel bestelling in groente en fruit

Klant worden

Bent u op zoek naar een betrouwbare groente en fruit groothandel die flexibel is en altijd met u meedenkt? Groothandel Albatros is een ervaren groothandel fruit die streeft naar warme relaties. Wij koesteren de samenwerkingen met al onze klanten en hebben klantgerichtheid en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staan. Bij Groothandel Albatros staan de wensen van u als klant centraal. Zoekt u een bepaald soort groente of fruit, wellicht van een specifiek merk of een specifieke leverancier, en hebben wij dat niet standaard in ons assortiment? Dan zetten wij graag een stapje extra, zodat wij het door u gewenste product alsnog kunnen leveren. Wilt u met uw bedrijf of organisatie klant worden van Groothandel Albatros? Alle producten in ons ruime assortiment kunt u eenvoudig bestellen in onze online winkelomgeving, waar u toegang tot krijgt zodra u klant van ons wordt. In onze online winkelomgeving kunt u eenvoudig een bestelling samenstellen en zelf kiezen of u het wilt laten bezorgen of liever op laat halen. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact bij het bestellen in onze groothandel groenten en fruit? Dan is het tevens mogelijk om een bestelling telefonisch of per e-mail door te geven. Zo kunnen wij iedereen geheel naar wens bedienen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Groothandel Albatros is een ervaren groothandel groente en fruit, die producten levert aan allerlei organisaties en bedrijfsmatige afnemers. Dankzij ons ruime distributiecentrum van 5000 m2 kunnen wij alle producten in ons assortiment uit voorraad leveren en kunnen we snel schakelen. Groothandel Albatros is een groothandel voor het MKB, wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties. Onze klantenkring bestaat bijvoorbeeld onder andere uit tankstations, bouwhandels, recreatieparken, scholen en evenementenorganisaties. Kunnen wij u als groenten en fruit groothandel van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over wat wij als groothandel voor uw organisatie kunnen betekenen.