Dé groothandel in Food

Groothandel Albatros is een groothandel in food voor onder andere mkb-bedrijven en wederverkopers, maar ook instellingen en verenigingen rekenen wij tot onze klantenkring. Wij hebben de lekkerste koeken, de verfrissende dorstlessers en heerlijk vers fruit in ons assortiment. Wij zijn dan ook een veelzijdige groothandel in eten en drinken. Ons distributiecentrum is gevestigd in Hoogeveen en van daaruit gaan onze producten het hele land door. U kunt met uw bedrijf bij ons online uw producten bestellen, maar u kunt uw bestelling uiteraard ook telefonisch of per email doorgeven. U kunt altijd bij ons terecht en wij bieden naast de meest bekende A-merken, ook B-, C- en huismerken aan.

Albatros is dé groothandel in food met een uitgebreid assortiment van meer dan 30.000 producten

Uitgebreid assortiment food artikelen

Onze food groothandel beschikt over een ruim assortiment. Wij kunnen putten uit een assortiment van circa 30.000 producten. Vrijwel alles wat u in de supermarkt vindt, kunnen wij leveren. Wij hebben dan ook vele merken. Denk daarbij aan A-merken, zoals Coca Cola, Mars en Quaker, maar ook B-, C- en zelfs huismerken kunt u bij onze groothandel voor voedsel bestellen. Zo kunt u bij ons food in alle soorten prijsklassen inkopen. Wanneer u klant wordt van onze food groothandel, kunt u online bij ons bestellen en zorgen wij dat de bestelde producten snel bij uw bedrijf geleverd worden. Uiteraard kunt u uw bestelling ook telefonisch of per email doorgeven.

Een selectie van onze productgroepen

Groothandel voor aardappelen, groente en fruit

Op zoek naar verse groente, aardappelen of fruit? Dan bent u bij onze online groothandel food aan het juiste adres. Al onze producten zijn heerlijk vers. Ons uitgebreide AGF-assortiment is veelzijdig en overzichtelijk gepresenteerd in onze webshop. Mist u een product? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Broodbeleg, ontbijt en tussendoortjes

In onze groothandel voor etenswaren kunt u uiteraard ook terecht voor verschillende soorten broodbeleg, ontbijtproducten en tussendoortjes. Zo vindt u bij ons verschillende soorten hagelslag, zoals hagelslag puur, melk en vruchtenhagel, van verschillende merken, maar ook jam en chocopasta’s. Daarnaast hebben we de lekkerste crackers, beschuiten en ontbijtkoeken. Welke producten u ook bestelt, wij zorgen dat deze spoedig bij u afgeleverd worden.

Groothandel in bakkerijproducten

Vers gebakken brood, heerlijk gebak en lekkere koeken vindt u onder andere in ons assortiment van de bakkerij. Brood, vers uit de bakkerij, maar ook afbakbroden, welke u zelf in de oven af kunt bakken kunt u bij onze groothandel in etenswaren vinden. En wat te denken van een lekker gebakje? Bij onze groothandel in voedingsmiddelen, kunt u dan ook terecht voor het lekkerste brood en banket tegen scherpe prijzen.

Groothandel van frisdrank en sappen

Onze groothandel in eten en drinken heeft een uitgebreid assortiment frisdranken en sappen. Deze zijn verkrijgbaar in flessen, blikjes en pakken. Doordat u bij ons keuze hebt uit verschillende merken frisdranken en sappen, kiest u zelf voor prijs en kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere blikjes cola, flessen sinas, maar ook pakken appelsap en PET-flessen water.

Bij de groothandel met etenswaren vindt u een uitgebreid aanbod frisdranken en sappen

Groothandel voor kaas, vleeswaren en salades

Naast brood, banket en frisdranken, vindt u tevens kaas, vleeswaren en salades in ons assortiment. Ook deze producten kunt u bij onze voedsel groothandel bestellen in verschillende merken en eenheden. Kaas, vleeswaren en salades zijn beperkt houdbaar. 

Koffie, thee en chocolademelk kopen bij de food groothandel

Koffie, maar ook thee en chocolademelk, wordt gedronken op veel verschillende manieren. Sommige mensen geven de voorkeur aan gebrande koffiebonen, andere gaan voor de snelfiltermaling. In ons assortiment koffie, thee en chocolademelk vindt u deze verschillende soorten terug. Onze food groothandel heeft verschillende merken op haar planken staan en deze zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen, aangezien wij veelal rechtstreeks bij de bron inkopen. Meer weten over ons assortiment of wilt u klant worden van Albatros, neem dan contact met ons op.

Pasta, rijst, bakken en de (internationale) keuken

Ook heerlijke pasta’s, rijst en andere producten uit de (inter)nationale keuken hebben we opgenomen in ons assortiment. We hebben een etnisch assortiment met onder andere Halal-producten en veel voedingsmiddelen uit de buitenlandse keuken. Ook de producten uit de categorie Pasta, rijst, bakken en de (internationale) keuken zijn verkrijgbaar in verschillende merken en gewichten. Zo kunt u zelf een keuze maken in kwaliteit en prijs. Staat uw gewenste product er niet tussen, dan kunt u dat altijd aangeven.

Snoep, chocolade, koek, chips en nootjes kopen

In een food groothandel mogen lekkernijen als snoep, chocolade, koek, chips en nootjes natuurlijk niet ontbreken. Ook in onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van deze lekkernijen. U kunt bij ons terecht voor candybars, zakken snoep, rollen snoep en lekkere koeken en chips. Snoep van de meest bekende merken, zoals Mars en Redband, maar ook chips van Lays en nootjes van Duyvis zorgen voor een populaire categorie. Wij kopen onze producten veelal direct bij de bron en dat zorgt voor een scherpe prijs, waar u direct van profiteert. Uiteraard hebben we ook B-, C- en huismerken in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u uw eigen keus maken in kwaliteit en prijs.

De groothandel voor soepen, noodles, conserven, sauzen en smaakmakers

Ook soepen, noodles, conserven, sauzen en smaakmakers koopt u voordelig online, telefonisch of per email bij onze groothandel in eten en drinken. Een uitgebreid aanbod van soepen, noodles, conserven in blik of pot, en de lekkerste sauzen en smaakmakers hebben we opgenomen in ons uitgebreide assortiment. Deze producten staan klaar in ons distributiecentrum en kunnen binnen geringe tijd naar u vervoerd worden.

Vlees, kip en vis kopen in de groothandel voor food

Verse producten, zoals u in onze groothandel voor food kunt vinden in de categorie Vlees, kip en vis, zijn beperkt houdbaar. In onze groothandel vindt u deze voeding online in de webshop en kunt u deze tevens geportioneerd bij ons bestellen. Het grote voordeel voor u is dat uw voorraadrisico een stuk kleiner wordt en samen werken we op deze manier aan het terugdringen van voedselverspilling. Onze food groothandel vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk. Wij houden in onze dagelijkse bedrijfsvoering rekening met mens, milieu en maatschappij en hopen zo ons steentje bij te dragen aan verduurzaming.

De food groothandel voor zuivel en eieren

Zuivel en eieren zijn producten die in verschillende dranken en gerechten terugkomen. Denk aan cappuccino, drinkyoghurt, boter, toetjes, kwark en pudding. Uiteraard bent u altijd op zoek naar de meest verse producten tegen aantrekkelijke prijzen. In onze groothandel in food vindt u een ruim assortiment zuivel en eieren. We hebben verschillende merken en soorten, welke we aanbieden tegen scherpe prijzen. Wilt u ook uw producten telefonisch, per email of in onze online groothandel voor food bestellen? Word dan klant en profiteer van onze voordelen.

Albatros is de food groothandel waar je zuivel voordelig kunt kopen

Een selectie van onze merken

Quaker
Coca Cola
Coca Cola
Lays
Snickers
Croky
Unox
Bar le Duc
Princes
Gwoon
Sanex
Spa
Spa
Duyvis
Burg Limo
Sportlife

Traditionele kerstpakketten bestellen bij Albatros

Albatros is een groothandel in food en tevens een leverancier van kerstpakketten. Bij ons kunt u traditionele kerstpakketten bestellen met hoofdzakelijk bruikbare producten erin. Deze kerstpakketten bevatten producten voor het hele gezin, zodat van verspilling van producten geen sprake is. Het traditionele kerstpakket is het meest gewaardeerde pakket van Nederland. U vindt in dit pakket dan ook alleen producten, welke u in alle gevallen gebruiken kunt. Lekkere koeken, smakelijke chips, heerlijke pasta en een echte dorstlesser mogen natuurlijk niet ontbreken in dit food-pakket. Een deel van de opbrengst van de kerstpakketten doneren wij aan een goed doel. Meer weten over onze kerstpakketten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

Klant worden van onze groothandel in voedsel

Onze food groothandel streeft naar warme relaties. Dat houdt in dat wij onze samenwerkingen koesteren. Eerlijk zaken doen en klantgerichtheid zijn kerndoelen waar wij ons goed bij voelen. We helpen u dan ook graag verder. Zoekt u een bepaald voedingsmiddel van een bepaald merk? Dan gaan wij aan de slag voor u. Bij ons staat de klant immers centraal. Wanneer u klant wordt van Groothandel Albatros krijgt u toegang tot de webshop en heeft u toegang tot het ruime assortiment van onze food groothandel. U kunt eenvoudig online uw bestelling plaatsen en bezorging is uiteraard mogelijk. Liever telefonisch of per email uw bestelling doorgeven? Dat is uiteraard ook mogelijk bij Albatros. Daarnaast zijn de prijzen van onze groothandel in voeding zeer concurrerend. Deze concurrerende prijzen komen voort uit het feit dat wij de producten uit onze webshop veelal direct bij de bron inkopen. Daar profiteren onze klanten uiteraard van.

Wat is een food groothandel

Groothandel Albatros is een onderneming welke producten levert aan bedrijfsmatige afnemers. Wij zijn een groothandel in food. Dat betekent dat we een distributiecentrum van meer dan 5.000 m2 vol voedingsmiddelen hebben en deze doorverkopen aan voornamelijk bedrijfsmatige afnemers, maar ook aan overheidsinstellingen en verenigingen. Niet alleen het MKB kan bij ons terecht, ook de wederverkoper kan zijn producten bij ons bestellen en deze weer doorverkopen aan zijn klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Bouwmateriaalhandels, welke ook bijvoorbeeld blikjes drinken aan de kassa verkopen
 • Koffieleveranciers, die naast koffie ook koeken willen verkopen
 • Busmaatschappijen, die hun passagiers bij een dagje uit ook wat eten en drinken voor onderweg willen aanbieden
 • Recreatieparken
 • Bij lokale of landelijke evenementen

Doordat wij onze producten scherp inkopen, zijn de prijzen van de producten in onze groothandel in eten en drinken laag. We zullen niet zeggen dat we in al onze producten de goedkoopste groothandel in food zijn, maar voor veel producten uit ons assortiment zal dat zeker wel het geval zijn. Daar profiteren onze klanten uiteraard van.

De voordelen van onze voedsel groothandel

Enkele voordelen die onze groothandel in voeding u biedt:

 • A-merken, B-merken, C-merken, maar ook huismerken vindt u terug in ons assortiment
 • Ons assortiment bestaat uit ruim 30.000 producten
 • Groothandel Albatros kent een snelle levering
 • Bij onze groothandel vindt u tevens een Halal assortiment
 • Wij komen onze afspraken na
 • Omdat wij veelal bij de bron inkopen, kunnen wij u uitstekende condities bieden
 • Schakelen gaat bij Groothandel Albatros snel, zowel intern als extern
 • Dankzij onze ruime ervaring (meer dan 30 jaar) hebben we veel kennis opgedaan en kunt u op ons bouwen
 • Naast ons food assortiment, hebben we tevens een ruim aanbod non-food producten

Het verschil tussen groothandel en detailhandel

De begrippen groothandel en detailhandel worden nogal eens verward met elkaar. Begrijpelijk, want ze hebben wel wat van elkaar weg. Het grote verschil tussen een detailhandel en een groothandel zit onder andere in de doelgroep. Waar een detailhandel zijn voedingsmiddelen levert aan consumenten, is de groothandel in food er speciaal voor de business to business. Wij leveren onze producten onder andere aan de wederverkoper, die deze op hun beurt weer doorverkopen aan hun klanten. U kunt eenvoudig klant worden van onze online groothandel in food. Wenst u hier meer informatie over te ontvangen, neem dan contact met ons op.

Albatros, de voeding groothandel met ervaring

Groothandel Albatros is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het vak. Bij ons staat de klant centraal. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze klantenrelaties. Deze koesteren we en willen we graag behouden. We hebben een veelzijdig assortiment waar we onder andere winkels, bouwmarkten, busmaatschappijen, kinderdagverblijven en schoonmaakgroothandels mee voorzien. Daarnaast richten we ons tevens op de kerstpakkettenmarkt. Wilt u een traditioneel kerstpakket dan zit u bij onze groothandel in voedingsmiddelen helemaal goed.
Wenst u meer informatie over onze groothandel in food of wilt u klant worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Uw vragen kunnen doorgaans direct beantwoord worden. Wanneer dat niet het geval is, wordt u teruggebeld. Wij verwelkomen u graag als klant.