Groothandel in Drenthe

Een goed gevulde koelkast, uitstekende koffie, een snack voor wanneer dat nodig is, het zijn allemaal producten waar menig ondernemer veel baat bij heeft. Maar hoe weet u welke groothandel het best geschikt is voor de wensen van uw onderneming? Wat u nodig heeft, is een groothandel die meedenkt en zorgt voor de beste producten. Groothandel Albatros is dé groothandel in Drenthe die het leven voor ondernemers vergemakkelijkt en die ervoor zorgt dat iedereen vindt wat bij zijn of haar onderneming past.

Simpel werken met de online groothandel in Drenthe

Het inslaan van de juiste hoeveelheid producten kan een tijdrovend klusje zijn en niet iets waar u altijd de tijd voor kunt vrijmaken. Daarom hebben we bij Groothandel Albatros een online omgeving neergezet, waarin u bijzonder eenvoudig uw benodigdheden kunt selecteren en bestellen. En omdat we graag snel werken, staan deze producten ook in een razend tempo voor u klaar. Dat maakt het een snel en gestroomlijnd proces, waarmee u altijd vindt wat u zoekt.

Bij Groothandel Albatros vinden we een warme band met onze klanten bijzonder belangrijk. Daarom zorgen we er altijd voor dat we voor u klaar staan en dat u met uw vragen altijd bij ons terecht kan.

Verschillende productgroepen voor verschillende wensen

Elke onderneming heeft zijn eigen wensen en dus zorgen we ervoor dat al die wensen bij ons gevonden kunnen worden. We vinden het belangrijk dat we een zo breed mogelijke groep ondernemers kunnen aanspreken en hebben zodoende onze producten opgedeeld in verschillende productgroepen. zodat het makkelijk en overzichtelijk werken is.

Onze merken

Omdat keuze belangrijk is en omdat niet elke ondernemer hetzelfde te besteden heeft, hebben we als groothandel in Drenthe ook een ruime selectie merken waar u uit kunt kiezen. Bij ons vindt u allerlei soorten A-, B-, en C-merken, zodat er echt voor iedereen wat wils tussen zit. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende merken die u bij ons zult vinden.

Zit uw favoriete merk er niet tussen, of wilt u graag wat meer informatie over de verschillende merken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Quaker
Coca Cola
Coca Cola
Lays
Snickers
Croky
Unox
Bar le Duc
Princes
Gwoon
Sanex
Spa
Spa
Duyvis
Burg Limo
Sportlife

Een Drenthe groothandel voor zakelijk en particulier

Natuurlijk zijn we volledig berekend op klandizie uit de zakelijke markt, maar daar eindigt het zeker niet. Of u nou een supermarkt heeft die producten wil verkopen, of juist een bedrijf heeft waar deze producten vrij tot de beschikking van de werknemers staan, bij deze online groothandel in Drenthe kunt u altijd terecht. Ook uw particuliere boodschappen kunt u zeker doen bij Groothandel Albatros. U profiteert dan gewoon van ons volumevoordeel en de scherpe prijzen.

Voor de beste food en non-food producten

Als groothandel online in Drenthe hebben we een enorme reeks aan producten in ons assortiment, zodat u voor al uw benodigdheden bij ons terecht kunt. U heeft de verschillende productsoorten al gezien, dus u weet dat u bij ons aardappelen, groente- en fruitconserven kunt vinden, of afbakbroodjes vindt. Ook het broodbeleg voor ontbijt en tussendoor is ruimschoots, net zoals frisdrank en sappen en kaas, vleeswaren en salades U vindt het allemaal in deze online groothandel in Drenthe.

Maar ook voor de non-food producten bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan reinigingsproducten, wc-papier en pedaalemmerzakken zijn bij ons in grote hoeveelheid aanwezig, zodat u eigenlijk gewoon voor al uw kantoorbenodigdheden bij ons onder de pannen bent.

Onze groothandel in Drenthe heeft een ruim aanbod aan food- en non food producten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We vinden het bij Groothandel Albatros bijzonder belangrijk dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent dat we dit in onze dagelijkse bedrijfsvoering ook echt doorzetten; we houden rekening met mens, milieu en maatschappij. Onze processen zijn zo ingericht dat ze niet schadelijk zijn en we proberen ons altijd meer te verduurzamen. Zo gebruiken we alleen nog maar elektrische transportmiddelen, leggen we een duidelijke focus op recyclebare producten en gebruiken we LED-verlichting in het hele pand. Ook maken we gebruik van SROI (Social Return On Investment), waarmee we initiatieven ondersteunen die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt meer kansen geeft.

Wilt u klant worden bij onze groothandel in Drenthe?

Bent u overtuigd en wilt u klant worden? Weet dan dat bij ons in de webshop alles zo is ingericht, dat de klant centraal staat. Zo krijgt u uw eigen klantportaal, waarin u op het gemak uw bestellingen kunt plaatsen. Krijgen wij die bestelling binnen, dan gaan we gelijk voor u aan de slag. De bestelling wordt door onze medewerkers compleet gemaakt en via onze online groothandel in Drenthe wordt de bestelling vervolgens op het afgesproken tijdstip bij u afgeleverd. Met andere woorden: bij Groothandel Albatros wordt u op de best mogelijke manier geholpen en hoeft u alleen maar aan te geven wat u nodig heeft.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze online groothandel in Drenthe? Of wilt u meer weten over onze diensten en onze MVO-doelstellingen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En als u graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, dan staat onze salesmanager voor u klaar.