Groothandel in dranken

Groothandel Albatros is een groothandel in dranken waar u terecht kunt voor alle soorten frisdrank en sappen. Als drank groothandel leveren wij aan MKB bedrijven, wederverkopers en allerlei andere soorten organisaties door heel Nederland. Ons dranken assortiment is breed, waardoor u voor al uw dranken bij ons terecht kunt. Wilt u klant worden van onze drank groothandel of wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.

Bij onze Groothandel in dranken kunt u terecht voor allerlei soorten frisdrank en sappen.

Ons assortiment dranken

Met ons brede assortiment aan dranken kunt u al uw dranken op één plek halen. Wij hebben verschillende soorten frisdrank en sappen in ons assortiment, maar ook siroop, water en sportdranken kunt u bij ons verkrijgen. Daarnaast verkopen wij A-, B-, C- en huismerken waardoor er voor iedere portemonnee en smaak wel iets te vinden is. Bij de A- merken kunt u denken aan Coca Cola, Appelsientje, Red Bull, Lipton, Sprite, Fanta en Spa. Al onze producten komen veelal direct bij de bron weg, waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren.

Koolzuurhoudend

Iedereen heeft weleens zin in een lekker frisje met prik. In ons assortiment hebben wij dan ook diverse soorten frisdrank, als cola, sinas, lemon en fernandes. Bij onze groothandel in frisdrank heeft u keuze uit flessen, maar ook uit blikjes frisdrank.

Water

Vindt u het handig om altijd koud water paraat te hebben? Dan kunt u bij onze groothandel in dranken terecht voor flessen mineraalwater. Denk hierbij aan een fles mineraalwater van het merk Spa, maar ook van B-, C- en huismerken.

Sappen

Ook lekkere sapjes voor tijdens de lunch zijn verkrijgbaar bij onze groothandel in dranken. Denk hierbij aan appelsap, maar ook aan andere vruchtensapjes. Één van de A-merken die wij verkopen is Appelsientje, maar wij hebben ook vruchtensappen van andere merken.

Siroop

Binnen ons assortiment heeft u keuze uit verschillende soorten siroop. Denk hierbij aan suikervrije siroop, maar ook aan suikerhoudende siroop.

Sportdrank

Bent u op zoek naar sportdrankjes voor uw sportkantine? Ook daarvoor bent u bij onze drank groothandel aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere AA-Drink en Extran.

Zo werkt onze groothandel frisdrank

Bent u op zoek naar één plek waar u alle producten voor uw organisatie kan kopen? Dan bent u bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook terecht voor al uw frisdranken en sappen. Dit valt onder onze afdeling dranken. Wij leveren vanuit onze groothandel dranken aan bedrijfsmatige afnemers, maar ook aan overheidsinstellingen, verenigingen, recreatieparken en evenementenorganisaties. Met een distributiecentrum van meer dan 5000m2 hebben wij genoeg producten op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Wanneer u als klant een bestelling plaatst bij onze groothandel kunt u kiezen voor bezorging of voor het zelf ophalen van de bestelling.

De voordelen van onze drank groothandel

Onze groothandel in dranken heeft de volgende voordelen:

  • Een ruim assortiment aan dranken van A-, B-, C- en huismerken
  • Wij kopen veelal in bij de bron, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren
  • Snelle levering (binnen 24 uur)
  • Wij kunnen zowel intern als extern snel schakelen
  • 30 jaar ervaring als groothandel
Groothandel Albatros heeft 30 jaar ervaring als groothandel in dranken en andere producten.

Een selectie van onze productgroepen

Naast dranken kunt u bij ons ook terecht voor andere producten. Wij zijn een groothandel in zowel food als non-food producten. Zo kunt u voor vrijwel alle benodigde producten voor uw organisatie bij ons terecht. Hieronder ziet u een overzicht van alle productgroepen. Mist u een product of productgroep? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Groothandel Albatros

Groothandel Albatros is een groothandel met 30 jaar ervaring. MKB- bedrijven, supermarkten, wederverkopers, overheidsinstellingen en andere organisaties zijn van harte welkom om producten bij ons af te nemen. In onze food groothandel kunt u terecht voor DKW- en verse producten. In de non food groothandel zijn producten te vinden zoals kantoorartikelen, maar ook schoonmaakartikelen en rookwaren. Wij kopen onze producten bij de bron in, waardoor wij een scherpe prijs kunnen hanteren. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw producten van Groothandel Albatros. Klantrelaties, betrouwbaarheid en service vinden wij erg belangrijk. Wij proberen de relaties met onze klanten warm te houden. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u een vraag over onze groothandel in dranken of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Klant worden bij Groothandel Albatros

Wordt u klant bij onze drank groothandel? Dan krijgt u toegang tot onze online winkelomgeving. Hier kunt u uit alle producten binnen ons assortiment uw bestelling samenstellen. Vervolgens kunt u kiezen of u de bestelling zelf wilt ophalen of wilt laten bezorgen. Wij zullen daarna de bestelling met veel zorg voor u klaarmaken en zorgen dat deze binnen 24 uur bij u terecht komt. Het doen van eerlijke zaken en het opbouwen van warme relaties met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact bij het bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch of per e-mail doorgeven. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer informatie

Groothandel Albatros is uw groothandel in dranken. Wij hebben een ruime voorraad waardoor wij de dranken snel bij u kunnen leveren. Onze groothandel is gericht op MKB, wederverkopers, supermarkten en andere organisaties. Wilt u klant worden bij onze drank groothandel? Of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij staan u graag te woord.