Groothandel voor bedrijven

Groothandel Albatros is een groothandel voor bedrijven, organisaties, verenigingen en andere bedrijfsmatige afnemers. Wij zijn een groothandel food en non-food en hebben meer dan 30.000 producten in ons assortiment. Ons assortiment bestaat uit producten die u normaal gesproken ook bij een supermarkt kunt kopen. Zo kunt u bij ons terecht voor A-, B-, C- en huismerken en zijn van de meeste producten diverse inhouden verkrijgbaar. Omdat wij al onze producten bij de bron inkopen, kunnen wij scherpe prijzen hanteren en bent u bij ons altijd verzekerd van de beste deals. Combineer dat met een uitstekende service, persoonlijk contact en de mogelijkheid om zowel intern als extern snel te schakelen en u kiest met Groothandel Albatros voor een flexibele groothandel die graag een stapje extra voor u zet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze groothandel voor bedrijven of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Over groothandel Albatros, ervaren groothandel voor bedrijven

Met meer dan 30 jaar ervaring is Groothandel Albatros een geoefende speler in de levensmiddelenbranche. Als groothandel voor bedrijven leveren wij aan organisaties in allerlei sectoren. Van campings en tankstations tot supermarkten en bouwhandels. Ons klantenbestand bestaat uit de meest uiteenlopende bedrijven. Bij Groothandel Albatros staan warme relaties, eerlijk zaken doen en langdurige samenwerkingen hoog in het vaandel. Door persoonlijk contact te onderhouden met al onze klanten en onze processen constant te monitoren en te verbeteren, zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt en elke dag opnieuw in staat om u en uw bedrijf een stukje beter te bedienen. Bent u benieuwd naar wat wij als groothandel voor bedrijven voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het assortiment

Wij voeren een ruim assortiment food en non food, waardoor u voor veel producten die binnen uw bedrijf gebruikt en verbruikt worden, bij ons terecht kunt. In ons assortiment vindt u diverse productgroepen, die hieronder overzichtelijk zijn weergegeven.

Verse producten

Groothandel Albatros is een food en non-food groothandel, waar u terecht kunt voor producten die u normaal gesproken ook in de gemiddelde supermarkt kunt vinden. Dat betekent dat wij ook diverse versproducten in ons assortiment hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor verse groente en fruit, verse vleeswaren en zelfs zuivel. Al onze verse producten kunt u per stuk bestellen, zodat u altijd beschikt over een passende voorraad en verspilling wordt tegengegaan. Hieronder vindt u een klein overzicht van de productgroepen waarin u allerlei verse producten vindt:

DKW

DKW, ook wel droge kruidenierswaren genoemd, omvat alle producten die voorverpakt zijn. Hierbij kunt u denken aan pindakaas, havermout en crackers uit de productgroep broodbeleg, ontbijt en tussendoortjes, maar ook aan macaroni, mix voor spaghetti en olijfolie uit de productgroep pasta, rijst, bakken en de (inter)nationale keuken. Het ruime assortiment van Groothandel Albatros bevat alle productgroepen die u ook op de DKW-afdeling van een supermarkt vindt. Van snoep, chocolade, koek, chips en nootjes tot soepen, noodles, conserven, sauzen en smaakmakers, bij ons vindt u het allemaal. Wilt u koffie, thee en chocolademelk of andere DKW-producten bestellen bij onze groothandel voor bedrijven? Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan en ontvang toegang tot onze afgeschermde online winkelomgeving.

Groothandel voor bedrijven met zowel DKW als verse producten

Facilitair en reiniging

Ook voor reinigingsproducten en andere producten die door de facilitaire medewerkers worden gebruikt, kunt u terecht bij Groothandel Albatros. In onze groothandel voor bedrijven vindt u diverse soorten en merken schoonmaakartikelen en facilitaire producten zoals toiletpapier, handzeep en wc-verfrisser. Alle producten in de productgroep facilitair en reiniging zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verpakkingen en kunt u eenvoudig bestellen in onze online winkelomgeving.

Kantoorartikelen

Groothandel Albatros kan als groothandel voor bedrijven ook diverse kantoorartikelen leveren. In onze kantoorartikelen groothandel vindt u onder andere schrijfwaren, printerpapier, insteekhoezen en allerlei andere producten die veel op kantoor gebruikt worden. Net als onze andere producten kunt u ook onze kantoorartikelen eenvoudig in onze webshop bestellen. Mist u iets of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Albatros is de groothandel voor bedrijven

Non-food

Groothandel Albatros is voornamelijk een levensmiddelen groothandel, maar wij voeren ook een compleet non-food assortiment. In ons assortiment non-food vindt u onder andere rookwaren, batterijen en bewaardozen. Dankzij ons non-food assortiment hoeft u niet voor kleine dingetjes zoals batterijen apart naar een winkel en kunnen wij u zo volledig mogelijk bedienen. Bent u benieuwd wat wij nog meer in ons non-food assortiment verkopen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Verzorging en drogisterij

Wij van Groothandel Albatros vinden het belangrijk dat ons assortiment zo volledig mogelijk is. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor producten die vallen binnen de categorie verzorging en drogisterij. Zo kunnen bijvoorbeeld ook verzorgingsinstellingen en woongroepen bij ons terecht voor de volledige boodschappen. Net als in de rest van ons assortiment vindt u ook in onze productgroep verzorging en drogisterij verschillende A-, B-, C- en huismerken, zodat wij altijd een passend product kunnen leveren. Alle producten bestelt u eenvoudig in onze online winkelomgeving en voor meer informatie over onze drogisterij groothandel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een selectie van onze merken

Hieronder vindt u een selectie van de merken die wij verkopen in onze groothandel voor bedrijven.

Quaker
Coca Cola
Coca Cola
Lays
Snickers
Croky
Unox
Bar le Duc
Princes
Gwoon
Sanex
Spa
Spa
Duyvis
Burg Limo
Sportlife
Melkan
Dr. Oetker

Traditionele kerstpakketten bestellen bij onze groothandel voor bedrijven

Albatros is niet alleen een algemene groothandel in food, maar ook een leverancier van kerstpakketten. In onze groothandel kunt u diverse groottes traditionele kerstpakketten bestellen. Alle formaten kerstpakketten zijn gevuld met bruikbare, nuttige producten, geschikt voor het hele gezin. Met een kerstpakket van Groothandel Albatros kunt u uw werknemers op gepaste wijze bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en helpt u hen tegelijkertijd bij de boodschappen voor de feestdagen. Een deel van de opbrengst van onze kerstpakketten doneren wij bovendien aan een goed doel, waardoor u indirect bijdraagt aan een betere wereld. Wilt u meer weten over onze traditionele kerstpakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Klant worden bij Groothandel Albatros

Wij verwelkomen uw onderneming graag als klant in onze groothandel. Om klant te worden bij Groothandel Albatros kunt u het beste contact met ons opnemen. Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze groothandel voor bedrijven. In het kennismakingsgesprek leert u ons en wij uw bedrijf beter kennen en bespreken we uitvoerig wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij van Groothandel Albatros hechten veel waarde aan warme relaties met onze klanten. Wij koesteren onze samenwerkingen en hebben eerlijk zaken doen en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Zoekt u een bepaald product of vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn op het gebied van levering? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De klant staat bij ons centraal en wij gaan graag voor u aan de slag om u zo goed mogelijk te bedienen. Wanneer u klant wordt bij Groothandel Albatros, krijgt u toegang tot onze uitsluitend voor klanten toegankelijke online winkelomgeving. In onze webshop vindt u een ruim assortiment food en non food en kunt u met een paar klikken uw bestelling samenstellen. Na het afronden van de bestelling zorgt onze team logistiek ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Wilt u liever telefonisch of per e-mail uw bestelling doorgeven? Dat is uiteraard mogelijk. Wij zijn u graag van dienst.

De voordelen van Groothandel Albatros

  • Ruim assortiment met A-merken, B-merken, C-merken en huismerken
  • Dankzij ons ruime distributiecentrum en goede afspraken met onze leveranciers zijn alle producten in onze groothandel voor bedrijven uit voorraad leverbaar
  • Verse producten kunnen per stuk besteld worden, waardoor voedselverspilling tegen wordt gegaan en u geen risico over uw voorraad loopt
  • Snelle levering is de standaard en voor een spoedlevering kunt u altijd contact met ons opnemen
  • Afspraak is afspraak. Zo weet u altijd waar u aan toe bent
  • Omdat wij alle producten inkopen bij de bron, kunnen wij scherpe en concurrerende prijzen hanteren
  • Ons assortiment is volledig. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor levensmiddelen, maar ook voor non-food. Wij kunnen zelfs halal producten leveren
  • Wij kunnen zowel intern als extern snel schakelen, zodat wij u altijd naar wens kunnen bedienen

Groothandel Albatros, groothandel voor bedrijven met ruim 30 jaar ervaring

Bent u benieuwd geworden naar wat onze groothandel voor bedrijven voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw situatie graag met u en denken graag samen met u na over een goede samenwerking tussen uw organisatie en onze groothandel.