Drogisterij groothandel

Groothandel Albatros is een groothandel in drogisterij artikelen waar u terecht kunt voor alles op het gebied van verzorging. Als groothandel drogisterij leveren wij aan MKB-bedrijven, wederverkopers en allerlei andere soorten organisaties door heel Nederland. Wij beschikken over een ruim, efficiënt ingericht distributiecentrum en hebben nagenoeg alle producten op voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering hanteren en zijn we bovendien zeer flexibel. Het assortiment van onze drogisterij groothandel is breed en compleet, waardoor u voor alle producten terecht kunt op één adres. Wilt u klant worden van onze drogist groothandel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw situatie graag met u.

Over onze groothandel in drogisterij artikelen

Wij van Groothandel Albatros vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom vindt u in het assortiment van onze drogist groothandel een groot aantal producten uit allerlei categorieën en heeft u bij de meeste producten keuze uit verschillende merken. Zo kunnen wij altijd een passend product leveren. Binnen onze groothandel voor bedrijven staat service hoog in het vaandel. Heeft u vragen over een product, wilt u meer weten over de bestelmogelijkheden of mist u een product in onze groothandel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Voor wie is onze drogisterij groothandel?

In onze drogisterij groothandel vindt u allerlei producten die u ook bij verschillende plaatselijke drogisterijen vindt. Hierbij kunt u denken aan lichaamsverzorgingsproducten, maar ook aan tissues, watten en een klein assortiment medicijnen, zoals hoestdrank en spierbalsem. Onze drogisterij afdeling levert aan allerlei verschillende klanten. Zo kunnen tankstations en campingwinkels bij ons terecht om hun assortiment te verrijken met een aantal basisverzorgingsproducten, maar kunnen wij ook diverse verzorgingsproducten leveren aan zorginstellingen en allerlei wederverkopers zoals marktkooplieden. In ons ruime assortiment vindt u diverse producten van verschillende merken, zodat wij voor elk wat wils kunnen leveren. Mist u een product of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten graag een stapje extra voor u, zodat wij u zo volledig mogelijk van dienst kunnen zijn.

Groothandel albatros staat bekend als de groothandel voor drogisterij artikelen

Het assortiment van Groothandel Albatros

Naast drogisterij groothandel zijn wij ook een levensmiddelengroothandel. In onze levensmiddelen groothandel vindt u de onderstaande productgroepen. Daarnaast kunt u bij ons diverse formaten kerstpakketten bestellen die gevuld zijn met nuttige, bruikbare producten.

Groothandel Albatros: Flexibele drogisterij groothandel met jarenlange ervaring

Groothandel Albatros is een drogisterij groothandel die levert aan allerlei verschillende bedrijfsmatige afnemers. Binnen onze groothandel staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door persoonlijk contact te onderhouden met al onze klanten en met hen mee te denken over allerlei uitdagingen houden wij onze zakelijke relaties warm en creëren wij langdurige samenwerkingen. Als groothandel non-food en food hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de levensmiddelenbranche. Dit weerhoudt ons er echter niet van om elke dag opnieuw te zoeken naar manieren waarop wij ons bedrijf en onze service kunnen verbeteren. Wij zijn kritisch naar onszelf en houden onszelf met regelmaat een spiegel voor, zodat wij u elke dag de allerbeste service kunnen bieden.

De voordelen van een groothandel drogisterij

Klant worden bij onze groothandel in drogisterij producten biedt de volgende voordelen:

  • Ons ruime assortiment bevat A-, B-, C- en huismerken
  • Onze groothandel in drogisterij artikelen hanteert een snelle levering
  • Omdat wij onze producten inkopen bij de bron, kunnen wij uitstekende condities bieden en zijn onze producten scherp geprijsd
  • Bij Groothandel Albatros geldt: Afspraak is afspraak
  • Wij zijn een flexibele groothandel die zowel intern als extern snel kan schakelen
  • Door meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over een schat aan kennis. Hierdoor kunt u op ons bouwen en kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie
  • Naast groothandel drogist zijn wij ook een food groothandel. U kunt dus bij ons terecht voor alle boodschappen die u ook in de supermarkt kunt doen

Klant worden bij Groothandel Albatros

Wilt u klant worden bij Groothandel Albatros? Om klant te worden bij onze drogisterij groothandel kunt u het beste een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek leert u onze groothandel nog beter kennen en bespreken wij graag met u wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast leren wij in dit gesprek u als klant beter kennen, zodat wij direct leren hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u besluit klant bij ons te worden, krijgt u toegang tot onze online winkelomgeving. Onze online winkelomgeving is uitsluitend toegankelijk voor onze eigen klanten, zodat wij ook op dit gebied de beste service kunnen bieden. In onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u alle producten die wij in ons assortiment hebben en kunt u met een paar klikken uw bestelling samenstellen. Bestelt u liever telefonisch of per e-mail? Ook dat is mogelijk. Wij zijn u graag op passende wijze van dienst.

Voor al uw drogisterij artikelen kan u terecht bij Groothandel Albatros

Contact

Heeft u vragen over onze drogisterij groothandel, wilt u meer weten over ons assortiment of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.